2011-11-17 09:06:34• hírek • Kocsis Zoltán

Nem, nem és nem – bevehetetlen iráni kapu

Vannak olyan gól nélkül véget érő futballmeccsek, amelyek ennek ellenére is eseménydús, emlékezetes játékkal büszkélkedhetnek. Nem tudni, hogy az alábbi összecsapás milyenre sikeredett, az viszont biztos, hogy ezt a támadást jó ideig nem fogják elfelejteni a szurkolók.

Igazából nem sok mindent tudni magáróla meccsről sem - azt sem, hogy mennyi lett a végeredmény és azt sem, hogy mely csapatok játszották. (Aki a képernyő sarkán lévő feliratot el tudja olvasni, az jelentkezzen szerkesztőségünkben, meghívjuk egy sörre.)

Annyi viszont biztos, hogy az iráni második osztály egyik találkozójáról van szó. Na meg az, hogy a sötét mezes csapat néhány másodperc alatt nem hogy a találkozót dönthette volna el, hanem egy fél bajnokságra való ziccert puskázott el: összesen nyolcszor vette célba a kaput, a labda kétszer is a kapufán csattant.

Annyi információval azért segíthetünk, hogy az Azadegan Ligának nevezett iráni második vonalat két, területi elvek mentén felosztott csoport alkotja, amelyekben egyaránt 14 csapat küzd meg egymással.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: