2010-06-11 09:17:25• hírek • Venczel Katalin/MTI

2010 nyári munkája: naptejkenő

Két diák lett a győztese a 2010 nyári munkájára meghirdetett álláspályázatnak Franciaországban: hat héten át ötezer eurós zsebpénzért ők kenhetik a nyaralókra a naptejet az Atlanti-óceán partjának egyik legfelkapottabb üdülőhelyén, Sables-d'Olonne strandján.

Az egyik kozmetikai cég által szponzorált álláshirdetésre mintegy hétszázan jelentkeztek. Az előválogatást követően tízen jutottak be "2010 nyári munkájának" döntőjébe, amelyet a hét elején rendeztek meg Sables d,Olonne partjainál. Az egyéni meghallgatásokat követően a választás a 22 éves Estelle-re és a 19 éves Maksimra esett. Ők tölthetik be idén nyáron a két, "krémező" elnevezésű posztot - közölte a helyi turisztikai hivatal.   

A csontkovácsnak tanuló Estelle az egészségügyi ismereteivel győzte meg a zsűrit. Emellett különös érdeklődést mutatott a tengerparti szabadidős tevékenységek és az éjszakai élet iránt. Maksim még nem döntötte el, hogy matematikus vagy labdarúgó lesz, ő elsősorban magas szintű idegennyelv-tudásával és a sport iránti szenvedélyével hódította meg az ítészeket.  
A diákok július 10. és augusztus 22. között egy, az üdülőhely strandján felállított krémezőbódéban elsősorban napozási tanácsokkal szolgálnak majd a nyaralóknak és naptejek termékmintáit osztogatják - tájékoztatott a turisztikai hivatal.

A naptejet azonban csak szigorú szabályok szerint kenhetik az érdeklődőkre: a gyerekek előnyt élveznek, de csak szüleik jelenlétében érhetnek hozzájuk a "krémezők". A felnőtteknek pedig "minden esetleges probléma elkerülésére" csak a hátukat és az alkarjukat kenhetik be a naptejek nagykövetei.


Sables-d'Olonne strandján kell dolgozniuk
Sables-d'Olonne strandján kell dolgozniuk


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: