2006-09-22 11:59:34• hírek • Szatmár.ro

2006 legjobb angol melle

234Kizárólag természetes mellekkel vehettek részt a celebritások amit Nagy-Britanniában szervezetek 

Kizárólag celebritások, kizárólag természetes mellekkel vehettek részt azon a szavazáson, amit a Fayreform Nemzeti Büszkeség Napja a Keblekért nevezetű rendezvényen szervezetek Nagy-Britanniában. A győztes Charlotte Church helyi érdekeltségű popsztár lett.

Nincsen a világon szebb, mint a

Az angolok jó érzékkel tudják, minek érdemes Nemzeti Büszkeség Napját szentelni: a nagy melleknek. A Fayreform Nemzeti Büszkeség Napja a Keblekért elnevezésű egyhetes rendezvénysorozat alkalmából meg is szavaztatták a népet arról, hogy a honi celebritások közül kinek van a legjobb melle, sőt azt is kikötötték, hogy a versenyben csak valódi, azaz természetes, azaz nem művileg létrehozott vagy felpumpált keblek vehetnek részt.

Helyiérdekű kebelcsodák

123A szavazáson 33 százalékos szavazati aránnyal a honi popipar üdvöskéje,345 Charlotte Church nyerte a fődíjat, övé lett 2006. legszebb celebriti-cicije. Ezzel a tavalyi győztes Kelly Brook színésznő 22 százaléknyi szavazattal a második helyre szorult, harmadik helyen pedig a The Sun angol bulvárlap kolumnistája, Lorraine Kelly áll 8 százalékkal. A további nevek részletezésétől el is tekinthetünk, mivel itthon kábé annyian ismerik például az ötödik helyen álló Fern Brittont, a This Morning című műsor műsorvezetőjét, mint Angliában Marsi Anikót. A lista alább, a galéria pedig magáért beszél.

Big is Beautiful

A Fayreform egyébként egy fehérneműmárka, ami főleg a nagy mérettel rendelkező hölgyekre szakosodott, és egyhetes eseménysorozatával azt próbálja tudatosítani a nőkben, hogy igenis legyenek büszkék a mellükre, minél nagyobb, annál inkább. És persze nyilván arra is szeretné őket ránevelni, hogy büszkeségeiket lehetőleg az ő melltartóikkal támasszák alá.

A cég részéről Emma Chapman az első helyezett Charlotte Church-öt méltatva kiemelte: "Charlotte nagyon jól tudja, hogyan hozza ki a legtöbbet testi és kebelbéli adottságaiból". velvet
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: