2015-05-11 10:42:31• hírek • Szatmar.ro

A 22. KMDSZ Diáknapok győztese a WARYOU

Vége a 22. KMDSZ Diáknapoknak, nyert a Waryou, második a Balls & Dolls, harmadik a FuckTúra. Az idén alakult győztes csapat tagjai Electric Castle belépőkkel gazdagodtak, a dobogósoknak pedig sörjutalommal kellett megelégedniük. Az öt napig tartó bulit az Irie Maffia fergeteges koncertje zárta.

A törökvágási majálison késő délután eleredt eső sem tudta elvenni a diáknapozók kedvét. A heti rohanás alól felszabadult csapatok végre kiengedhették a gőzt, és rigmusokat, nótákat skandálva, egymást ünnepelve és krumplipaprikást készítve zárták le a Diáknapokat. Habár kevesebb programot tartalmazott az eddigieknél, mégis ez a nap volt a legpikánsabb, és nemcsak a paprikásba tett Erős Pista, hanem a színpadon bájaikat megmutató diáknapozók miatt is. Az utolsó nap fénypontja ugyanis az Erotik Show volt: minden csapatból 3 fiú és 3 lány szórakoztatta a közönséget enyhén erotikus tartalmú produkciókkal.

Aki nem főzött, nem színháborúzott, vagy nem a színpadon fellépő diáknapozókat nézte, az a fura nevű buborékszumót próbálhatta ki. A versenyek lejártával a koncertsátorban folytatódott a buli: először a gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company turbózta fel a fáradhatatlan diáknapozókat, majd a magyarországi Irie Maffia rap, reggae és dancehall ritmusai mozgatták meg a csaknem kétezer jelenlévőt, a hajnalig tartó bulit pedig Dj Zozo biztosította.

Ezennel vége Erdély legnagyobb diákfesztiváljának, hétfőtől már hiába keressük az 54 féle színű pólót a városban. Ha viszont a következő Diáknapokig bárki is találkozna Erdély bármely pontján a pólójelenséggel, köszöntse az illetőt a következő felkiáltással: Diáknapok olééé!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: