2007-10-17 22:20:44• hírek • István Löchli

1 éves a Quelle Shop

q4kSzületésnapot ünnepel a szatmárnémeti Quelle Shop – meglepetésekkel várják vásárlóikat.
q4

Egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a *Quelle Shop* Szatmárnémetiben.

Ez ünnepi alkalomból kivételes árajánlatokkal várják a látogatókat, emellett pedig október 18.-20.-a között minden vásárlót egy ajándékkal lepnek meg.

Jelenleg az üzlethelyiségben gyermek és felnőttruházati termékeket, játékokat, sportruházati cikkeket, háztartási eszközöket, különböző elektronikai cikkeket, és megannyi különleges terméket lehet vásárolni, melyeket a köztudottan szigorú német minőségellenőrzési rendszer előirásainak megfelelnek.

q3 A *Quelle Shop* lényeges előnye, hogy a Quelle-katalógusokban szereplő  szemügyre vehető, kézzel fogható, illetve a készletben nem szereplő termékek lerendelhetőek. A megrendelt termékekért, ez esetben nem kell postaköltséget fizetni és átvétele előtt személyesen meggyőződhet arról hogy a termék megfelel-e elvárásainak. 

 A különleges termékek mellett a *Quelle Shop* novemberben elkezdi a konyhai nagygépek, illetve a teljes konyhai blokk helyben, részletre való árusítását is.

A *Quelle Shop* minőségi termékek széles kínálatával hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton 9-től 15 óráig várják a látogatókat a Chendi utca 2 szám alatti üzletében.

q2

(X)
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: