2011-09-05 14:44:49• hírek • Póti Orsolya

19 szakkör várja a gyerekeket és a fiatalokat

Az elmúlt tanév folyamán közel kétezer iskolás látogatta a Szatmárnémeti Gyermekek Palotája által indított szakköröket. Idén szeptember 12-30 között várják mindazokat a diákokat, akik szívesen töltenék szabadidejüket hasznos tevékenységekkel - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Mircea Cacu, az intézmény igazgatója.

A Szatmárnémeti Gyermekek Palotáját látogatók amellett, hogy díjmentesen vehetnek részt az érdekes tanfolyamokon, különböző vetélkedőkre is benevezhetnek és rendezvényeket tehetnek színesebbé fellépéseikkel. Mint megtudtuk, a nyár folyamán is számos díjjal érkeztek haza a versenyzők, és több rendezvényen - falunapokon, városnapokon - léptek fel a néptánccsoport, a fúvószenekar és a népdalkórus tagjai.

Mircea Cacu, az intézmény igazgatója elmondta: eddig 18 szakkörön vehettek részt az érdeklődők, az új tanévtől kezdve pedig modern tánc is indul. Az 5-18 év közötti iskolás vagy gimnazista diákok díjmentesen vehetnék részt olyan tanfolyamokon, mint fotó, videó, rajz, informatika, ökológia, állampolgársági ismeretek, modellezés és origami.

A zeneművészetekhez vonzódók pedig a fúvószenekar, a néptánccsoport, a népdalcsoport, a könnyű zene csoport tagjai lehetnek, vagy éppen zongorázni is megtanulhatnak. Mindazok, akiket érdekel a divat és az öltözködés jelentkezhetek a Gyermekek Palotájának divattervezői szakkörébe.

Az érdeklődők szeptember 12-30 között a jelentkezhetnek a Gyermekek Palotája székhelyén, vagy bővebb információkért keressék fel az intézmény titkárságát 8-16 óra között a 0261-768-835-ös telefonszámon. A tanfolyamok október 1-től indulnak, amikor is ünnepélyes tanévnyitóval kezdik az új iskolaévet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: