2018-12-15 08:58:58• hírek • Szatmár.ro

184 szabad állás várja a dolgozni vágyókat Szatmár megyében

Képünk illusztráció (Evan Bench / Wikimedia Commons)
Képünk illusztráció (Evan Bench / Wikimedia Commons)

Szatmár megyében összesen 184 betöltetlen munkahely várja az elhelyezkedni vágyókat - áll az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztályának közleményében.

Megyei szinten 184 szabad állás vár a dolgozni vágyókra, ebből pedig a legtöbb állás, középfokú végzettséggel tölthető be. Legkönnyebben a gyártás területén tudnak elhelyezkedni. A megyében közel 30 szabad állás van ezen a területen.

 

A szabad munkahelyek közül csak 18 esetben szükséges a felsőfokú-, 138 esetben a középfokú végzettség, 28 esetben pedig nem szükséges semmilyen oklevél. A gyártósori munkásokon kívül 16 helyre várnak biztonsági őröket, 10 helyre géplakatosokat, 7 helyre kereskedelmi dolgozókat és több helyre is felvennének eladókat. Megfelelő szakképzéssel fordítót, kémiai laboránst, recepcióst, raktárfőnököt, háziorvost és mérnököket is keresnek.

 

A szabad állások listáját és az ügynökség helyi kirendeltségének további információit ide kattintva megtekintheti.

 

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen a helyszínen a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: