2015-04-08 09:08:16• hírek • Blikk.hu

17 éves anyával él Fekete Dávid

Fekete Dávid megállapodott, sőt családapa is lett. Szerelme, Regina egy babával is megajándékozta.

Regina először a közösségi oldalára írt Dávidnak, ugyanis egy dala nagyon megérintette. Az énekes válaszolt neki, de eleinte még egyikük sem sejtette, hogy a néhány hónapos levelezésből barátság, majd szerelem alakul ki közöttük, és egy boldog kis család lesznek.

– Leila apukája még a pici születése előtt elhagyott minket, és azóta sem vállalt egyikünket sem – sóhajtotta Regina, visszaemlékezve a nehéz időszakra, amelyet 16 évesen át kellett élnie. Bár a fiatal lányt családja mindenben támogatta, mégis sokszor érezte magát egyedül, reménytelenül elveszettnek.

– Miközben barangoltam a világhálón, rábukkantam Dávid legújabb dalára, amelynek címe: Nem vagy egyedül. Kíváncsian hallgattam meg, s bevallom, sírva fakadtam, és vagy százszor lejátszottam, mert rengeteg erőt adott nekem.

Napokig tépelődtem, mert nem szoktam néhány közeli barátomon kívül senkinek írogatni, pláne ismert embereknek, de pár hónapja mégis megtettem. Csupán megköszöntem Dávidnak, hogy milyen sokat segített a dalával. Szó szót követett, majd az első találkozásból rendszeres randi lett.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: