2010-07-16 13:58:59• hírek • (X)

Dunlop - a jó választás

Az Anvelopenet.ro Szatmárnémeti autós webáruháza a nyári szezonban is jobbnál jobb ajánlatokkal várja az érdeklődőket.

Az Anvelopenet.ro webáruházban minden vásárló megtalálja a kívánt terméket, mivel az áruház megoldást nyújt a minőségi termékek előnyös áron való beszerzésére.  Minőség és árviszony szempontjából idén nyáron nagy szerepet kapnak a Dunlop SP Sport abroncsok.

A Dunlop a világ egyik vezető gyártója, fejlesztője és értékesítője a motorkerékpár, személyautó, és teherabroncsoknak. A Dunlop kitűnő hírnévnek örvend a nagy teljesítményű autók és a motorkerékpár tulajdonosok körében. Kiterjedt verseny tapasztalatainak és meggyőző sikereinek köszönhetően számos innovatív abroncsot mutatott be az évek során. Mindig a vezetés élményének a maximalizálása volt a célja, így a Dunlop minden motorkerékpár és autó vezetőjének a legújabb technológiájú abroncsot tud kínálni. A Dunlop Touch Technology a cég termékfejlesztési filozófiájának kifejeződése. A Dunlop abroncsok segítenek a sofőrnek az út teljesebb érzékelésében, így a vezető jobban uralja járművét és jobban átéli a vezetés örömét.

A Dunlop a világ egyik legjelentősebb nagy teljesítményű (HP és UHP) abroncs gyártója, termékeit szinte az összes híres autógyár kínálja gyári első szerelésként. A Dunlop Touch Technológiája egy jelentős előre lépés az abroncs gyártásban. A Dunlop termék kínálatának jelentős részében megtalálható Dunlop Touch Technológia pontos és megbízható visszajelzést ad az útról és ezáltal gondoskodik arról, hogy a sofőr a legjobbat hozza ki az autójából a biztonság fenntartása mellett.



Az SP Sport FastResponse - egy abroncs kitűnő kezelhetőséggel száraz és nedves utakon, kiemelkedő kanyarodási tulajdonságokkal, magas aquaplaning ellenállással, páratlan tapadással és kormányzási precizitással. Mindezek mellett az SP FastResponse megdöbbentően pontos visszajelzést ad az útról, a nemrégiben bemutatott Touch Technológia fejlesztési koncepció segítségével. Éppen ezért olyan felszabadító érzés ilyen abroncsokon vezetni.

Az aszimmetrikus 3 zónás mintázat kitűnő kezelhetőséget biztosít nedves és száraz utakon egyaránt. A laposabb minta profil kiemelkedően precíz kormányzást és stabilitást, valamint  a szabálytalan kopásokkal szembeni magas ellenállást kölcsönöz az abroncs számára.

A változó üres/teli minta arány magas aquaplaning (vízen felúszás) ellenállást, valamint kitűnő kanyarodási stabilitást tesz lehetővé. Kitűnő kezelhetőség nedves és száraz utakon, valamint a jobb irányíthatóság kanyarodás közben,  az érintkezési felületen való nagyon hatékony nyomáseloszlásnak köszönhető. A folyamatos fejlesztésnek és a modern futókeveréknek köszönhetően, kiemelkedő tapadás nedves utakon és kitűnő futásteljesítmény jellemzi ezeket a nagyszerű abroncsokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: