2008-10-19 12:35:49• hírek • Szatmár.ro

A költségvetést tárgyalják

A pénzügyminiszter szerint jelentős befektetések maradhatnak el, ha a parlament nem fogadja el még az idén a jövő évi költségvetést.

Varujan Vosganian a napokban bejelentette, hogy a Kormány szerdán tárgyalja meg az állami költségvetést, majd szintén a jövő hét folyamán a parlamentnek is bemutatják. "Az elmúlt napok eseményei szükségessé tettek egy konzultációt a parlamenti pártok között. Olyan helyzet állt elő ugyanis, amilyen még sohasem, a költségvetés jelentős része, mintegy húsz százaléka meg el általános költségekre"-mondta Vosganian a jászvárosi liberális jelöltbemutató gyűlés alkalmával.

A miniszter szerint az állami költségvetést mindenképp el kell fogadni az év végéig, és erre jó esélyek vannak. A  büdzsé jelentős befektetéseket irányoz elő, azonban, ha a parlament csak jövő év januárjában hagyná ezt jóvá, ezek egy része biztosan nem valósulhatna meg. Ugyanakkor Vosganian optimistán látja a helyzetet, ugyanis úgy véli, a politikai pártok is felfogják a helyzet fontosságát- írja az Impulzus.ro hírportál

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: