2018-07-16 12:04:25• hírek • Bede Emőke

165 km/h-val kapta lencsevégre a radar a hétvége rekorderét

Egy híján húsz olyan sofőrt fogtak a rendőrök az elmúlt hétvégén, akik akkora sebességgel hajtottak, hogy jogosítványuk ideiglenes felfüggesztését is megérdemelték.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint az elmúlt három napban 317 pénzbírságot róttak ki a szabálytalankodó vezetőkre, ezek összértéke pedig a 100 ezer lejt is meghaladja, kiegészítő intézkedésként pedig 27 sofőr vezetői engedélyét vonták be ideiglenesen. Közülük 19-en voltak azok, akik a kelletténél erőteljesebben taposták a gázt, a 21 és 59 év közötti sofőrök legalább 102 km/h-val hajtottak. A leggyorsabb azonban kétségtelenül az a vezető volt, akit 165-tel mért be a radar.
 

Négy sofőr azért inthetett egy időre búcsút jogosítványának, mert szabálytalanul előzött, de nem kerülte el a büntetést az a két sofőr sem, akit ittas vezetésen kaptak. Másik két sofőr pedig a megfelelően kijelölt zebrákon átkelő gyalogosoknak nem adott elsőbbséget, épp ezért most lesz néhány hétnyi idejük megtapasztalni, milyen is gyalogosnak lenni.


A Szatmár Megyei Rendőrség közlekedési osztálya azt tanácsolja minden sofőr számára, hogy ne a vezetést ne ittasan gyakorolja, illetve saját és mások testi épsége érdekében igyekezzen betartani a sebességkorlátozásokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: