2019-06-18 13:02:06• hírek • közlemény

15 vállalat 88 állásajánlata várja a szatmári egyetemistákat a kolozsvári állásbörzén

Ebben az évben is folytatódik a Polgármesteri Hivatal „Szatmár hazavár!” projektje, amelynek célja az egyetemet végzett szatmári fiatalok hazacsábítása, konkrét állásajánlatokkal. A rendezvényre 2019. június 20-án, csütörtökön kerül sor a kolozsvári BT Arénában, 11 és 20 óra között.

A Szatmár Hazavár! azzal a céllal indult, hogy a Kolozsváron tanuló szatmári egyetemistáknak vonzó álláslehetőségeket mutasson be, amelyekért érdemes a fiataloknak hazaköltözniük. 2019-ben Bihar és Hargita megye, illetve Sepsiszentgyörgy önkormányzatai is csatlakoztak a  kezdeményezéshez. A szervezők szeretnék megmutatni a fiataloknak: Kolozsváron kívül is vannak jól fizető, versenyképes állások.


A szatmári cégek állásajánlatai mellett a fiatalokat Kereskényi Gábor polgármester egy kötetlen beszélgetésre is meghívja, amelynek keretében “első kézből” értesülhetnek a városi fejlesztésekről, a szatmári lehetőségekről és számos más témában kérdezhetik a polgármestert, erre 15 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal standján.


A szatmári vállalatok által felajánlott állások között megemlítjük a következőket, a teljesség igénye nélkül:  .Net software engineer, hardware design engineer, software developer, termelési mérnök, elektromérnök, elektroenergetikai mérnök, projektmenedzser, közgazdász, logisztikus, pénzügyi elemző.


Eddig több mint 100 szatmári fiatal regisztrált az állásbörzére, a rendezvény népszerűsítő anyagai az egyetemeken kerültek kihelyezésre illetve a közösségi médiában is hirdetik a rendezvényt, regisztrálni pedig a hazavar.ro weboldalon lehet. Várjuk a fiatalokat az állásbörzére, majd pedig haza, Szatmárnémetibe!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: