2014-12-04 14:14:02• hírek • Szatmár.ro

15. születésnapját ünnepli a Mikulás Napok keretében a MIK

A MIK sátrat állít az új városközpontban, ahol kiállításon mutatják be a szervezet tevékenységét.

Mint azt már hírül adtuk, a Szatmári RMDSZ és a City Rádió idén is megszervezi a Mikulás Napokat Szatmárnémetiben. Ennek keretében december 5-én és 6-án több rendezvényre is sor kerül az új városközpontban. Pénteken lesz karácsonyfa-állítás, 16 és 18.30 között kórusok lépnek majd fel, 19 órától a Straight Up szatmári reggae-ska zenekar koncertezik, majd 20 órától Fluor Tomi énekelteti meg a közönséget. Szombaton 19 órától a szatmárnémeti ASH Band koncertezik, a sztárfellépő pedig 20 órától Balázs Fecó lesz.

A rendezvény keretében ünnepli meg alapításának 15. évfordulóját a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés. Ez alkalomból a Gödörben, a színpad közelében egy sátrat is állítanak, ahol kiállítás nyílik. A kiállított újságcikkeken, fotókon és a tagság beszámolója alapján bárki közelebbről is megismerkedhet a MIK tevékenységével, múltjával, jelenével és a jövőbeli tervekkel. Természetesen jelen lesznek olyan személyek is, akik a MIK alapítói voltak, illetve a 15 éves fennállás alatt aktívan részt vettek a szervezet életében. Jelen lesz a MIK jelenlegi vezetősége is és aki úgy érzi, a helyszínen csatlakozhat is a szervezethez.

A sátornál lesz elhelyezve a MIK-ulás postaláda is: ide a szatmáriak bedobhatják levélben megírt kívánságaikat főleg arra vonatkozóan, hogy milyen rendezvényeken vennének részt szívesen a következő évben. Itt ötletet lehet adni a MIK-eseknek azzal kapcsolatban is, hogy milyen koncerten vennél részt szívesen mondjuk a következő Szatmári Ifjúsági Napokon.

A Mikulás Napok programja

December 5., péntek
16:00 - Fenyőfa díszítés
16:00-18:30 - Ünnepi műsorok: kórusok, gyermekelőadások
19:00 - Straight Up (Szatmárnémeti, reggae-ska koncert)
20:00 - Fluor Tomi (HU)

December 6., szombat
16:00-18:30 - Ünnepi műsorok: kórusok, gyermekelőadások
19:00 - ASH Band (Szatmárnémeti, blues-rock koncert)
20:00 - Balázs Fecó (HU)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: