2008-09-19 13:02:08• hírek • Szatmár.ro

15 éve a minőség szolgálatában

A Panatek Kft. alapjait 1993-ban helyezte le egy frissen végzett közgazdász házaspár. A kezdeti nehézségek ellenére az alapítók már az induláskor magas minőségi elvárásokat támasztottak. Az évek során a vállalat igazodott az új technológiákhoz, amely folyamatos bővülést eredményezett.

Az építőipar dinamikus fejlődése állandó műszaki és technológiai fejlődésre ösztönözte a céget, elsősorban a minőség és a hatékonyság érdekében. Ma a Panatek az épitőipar területén a lehető legszélesebb körben képes kiszolgálni ügyfeleit.

A hangsúly minden esetben a minőségre és az ügyfelek igényeinek teljes kiszolgálására esik. A minőségi munka és a szakértelem pedig a hatékony és modern megoldások eszközei.

A 15 év munkáját jellemzi a többszáz elégedett ügyfél és partner, mely által lehetővé vált, hogy a Panatek a régió egyik meghatározó építőipari vállalkozásává váljon.

A Panatek cégcsoport

A minőségi elvárásoknak eleget téve, a Panatek égisze alatt 8 cég bontakozott ki. A Panatherm, Panatrade 2002, Panatek Investment Group, Euro Premosa, Atys Systems, Alfa Met, Logi Concrete és a Betonkraft. A Panatherm Kft fő tevékenységi köre az alumínium és PVC nyílászárók gyártásából és beszereléséből áll, a Panatrade 2002 Kft pedig a kereskedelemmel foglalkozik. A Panatek Investment Group tevékenysége az ingatlan befektetésekben körvonalazódik. Az Euro Premosa könnyűszerkezetes elválasztó falrendszerek gyártásával és beszerelésével foglalkozik, amely egyedülállónak számít a régióban. Az Atys Systems hatékony megoldásokat kínál a raktározási rendszerek, polcrendszerek tervezése és beszerelése révén. Az Alfa Met az építkezésben haszált új technikai megoldásokat segíti elő a lemezmegmunkálás területén folytatott tevékenységével. A Betonkraft szakterülete a földmunkák és a területrendezés, és végül a Logi Concrete, a cégcsoport legfiatalabb tagja, amely betonstruktúrák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

A cégcsoport minden tagja kötelezően igazodott a Panatek által előírt szigorú minőségi előírásokhoz, amely a kölcsönös hasznosság elvén, hosszútávú és eredményes partnerkapcsolatokat eredményezett.

Tehetséges fiatalok támogatása

A vállalatot már a kezdettől óta foglalkoztatta a személyzet folyamatos képzése illetve a tanulásra való ösztönzése, annak érdekében, hogy eleget tudjon tenni az új kihívásoknak. A cég vezetősége elhatározta, hogy támogatja a tehetséges fiatalokat és részt vesz minden olyan programban, ami a fiatalok szakmai fejlődését szolgálja, legyen az bármilyen rendezvény, vagy bármilyen más jellegű program.

Ebből a megfontolásból kiindulva, a Panatek Kft ösztöndíjprogramot indít, amely a végzős vagy mesteri képzésben résztvevő tehetséges építész-, építő- és gépészmérnök hallgatók támogatását célozza. A program egy éves tanulmányi ösztöndíj kiutalásából valamint a tanulmányok befelyeztével, a végzettségnek megfelelő munkahely biztosításából áll. Az ösztöndíj összege az adott karon érvényben levő egyéves tandíjnak megfelelő összeg, amely két részletben kerül kiutalásra. Az első rész az ösztöndíj elnyerésének pillanatában, a második rész pedig a tanulmányok sikeres befelyeztével kerül az ösztöndíj nyerteséhez.

Olyan fiatalok jelentkezhetnek, akik Szatmárról vagy a megyéből származnak és tanulmányaikat egy hazai állami egyetemen végzik, a fennebb említett szakok valamelyikén.

A jelentkezni 2008 október 15-ig lehet. A jelentkezésnek tartalmaznia kell egy rövid szándéknyilatkozatot, a pályázó önéletrajzát, illetve az elmúlt évek tanulmányi eredményeit igazoló dokumentumot. A küldeményt elektronikusan a marketing@panatek.ro emailcímre, vagy postán a cég székhelyére lehet küldeni: Panatek s.r.l. B-ul Unirii Nr. 69 RO 440057 Satu Mare. A kiválasztott személyek telefonon keresztül lesznek értesítve, ezt követően pedig egy személyes interjúra kerül majd sor.

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: