2019-06-27 04:56:00• hírek • Bede Emőke

Tinédzser fiú gyilkolhatta meg a nagybányai kislányt

Fotó: adevarul.ro
Fotó: adevarul.ro

Kicsivel több mint egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Nagybányán egy kegyetlen gyilkosság áldozata lett az ötéves Estera, mostanra pedig sikerült egy főre szűkíteni a potenciális lekövetők körét.

Az 5 éves kislány holttestét a helyi Phoenix vállalat egyik elhagyatott épületében találták meg még tavaly április 30-án. A kislány ebéd után ment az ipari területre, ahol általában játszótársaival találkozott. Ám ez alkalommal egy szexuális ragadozó kezei közé került, aki megerőszakolta, megkínozta, majd egy fejére mért ütéssel kivégezte.A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben, DNS-mintákat is begyűjtöttek, de azok nem segítettek akkor nem sokat segítettek az elkövető kézre kerítésében. Júlisban Ioan Buda országos rendőrfőkapitány elmondta: már csak négy gyanúsítottja van a gyilkosságnak, ami meglehetősen nagy előrelépésnek számít, ahhoz képest, hogy eddig több tíz személy volt gyanús - rokonok, egy ortodox pópa, a gyermek mostohaapja és több, a környéken lakó fiatal.


A szomszédos megye ügyészsége szerdán közölte, 24 órára őrizetbe vettek egy mindösszesen 17 éves fiatalembert, akit a kislány megerőszakolásával és megölésével gyanúsítanak. Úgy tudni, hamarosan az előzetes letartóztatását is kérelmezni fogják. Az ügyészség ígérete szerint hamarosan újabb információkat fognak közölni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: