2018-07-23 13:06:07• hírek • Szatmár.ro

157-el száguldozni lakott területen belül? Kell hozzá kurázsi!

A rend őrei újra akcióban: számtalan esetben kellett fellépniük a hatóságoknak a hétvégén. Ittas vezetés, elsőbbségadás megtagadása, szabálytalan előzés, gyorshajtás és még sorolhatnánk; nem telik el nap bírságolás nélkül.

Sokan kényszerültek jogosítvány nélkül hazatérni egy-egy ellenőrzés után, 11 autós például azért, mert bőven átlépte a megengedett 50 km/h-s sebességhatárt; a radarok 102 km/h és 157 km/h sebességgel száguldó sofőröket is bemértek! Érthető, ha az ember siet, de az nem, ha ezzel emberéleteket sodor veszélybe és indokolatlanul nagy– még az autópályákon sem megengedett - sebességgel hajt.


Sajnos alkoholittas sofőrökből sem volt hiány. Még vasárnap, a hajnali órákban történt Kányaházán, hogy egy 47 éves terepi férfit megállítottak ellenőrzésre a rendőrök. A sofőrt megfújatták, hogy kimutathassák, fogyasztott-e alkoholt az utóbbi időben. Az eredmény a kifújt levegőben 0,47 mg/l-es értéket hozott, úgyhogy a férfit kórházba szállították, hogy vérmintát is vehessenek tőle. Ellene ittas vezetés vétsége miatt indítottak eljárást.


Szintén vasárnap, ugyancsak a hajnali órákban Szatmárnémetiben egy 31 éves kisgérci nőt is ellenőriztek. A fiatalnak nem volt szerencséje, hamar lebukott, amikor át kellett volna adnia az iratait: kiderült, hogy semmilyen kategóriában sem volt jogosítványa. A rendőrök eljárást indítottak ellene.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: