2011-08-07 12:27:53• hírek • Szatmár.ro

152 betöltetlen állás van a megyében

Az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztálya a betöltetlen állásokról tájékoztatott. Szatmár megyében összesen 152 munkahely várja az elhelyezkedni vágyókat.

Megyei szinten 152 szabad állás vár az elhelyezkedni vágyókra, ebből pedig a legtöbb állás, 97, Szatmárnémetiben található. Legkönnyebben még mindig a textiliparban tudnak elhelyezkedni, mivel a megyeszékhelyen közel 40 szabad állás van ezen a területen. A megyeközpontban található szabad munkahelyek közül 7 esetben szükséges a felsőfokú-, 50 esetben a középfokú végzettség, 4 esetben  pedig nem szükséges semmilyen végzettség.

A textilipari munkásokon kívül 11 helyre várnak biztosítással foglalkozó ügynököket, 11 helyre kereskedelmi ügynököket, és 4 helyre bárosokat, három kaszinóba pedig játékfelvigyázót várnak. Ezenkívül keresnek 7 eladót, 14 asztalost, 6 hegesztőt és három kamionsofőrt. Megfelelő szakképzéssel egy helyre recepcióst, három helyre biztosítási ügynököt és három helyre programozót várnak.

Nagykárolyban nőtt a szabad állások száma: jelenleg 9 betöltetlen munkahely van. Avasfelsőfaluban 36 helyre várnak munkaerőt, míg Erdődön 10 szabad állás van. Tasnádon és Turcon ebben a periódusban nincs szabad munkahely. A szabad állások listáját ide kattintva megtekintheti.

A Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztálya azokat is segíti, akik külföldön szeretnének elhelyezkedni. Az ügynökség közleménye szerint jelenleg 222 szabad külföldi állásra lehet pályázni. A legtöbb munkalehetőség Németországban van, ahová többek között nyolcvan konyhai segédet várnak. De szabad állás van még Dániában, Lengyelországban, Ausztriában, Franciaországban, Észtországban és Litvániában is

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen a helyszínen a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: