2006-05-15 23:35:47• hírek • Szatmar.ro

150 nyelvre fordít a Skype

A Language Line és Voxeo cégekkel együttműködve útjára indította legújabb szolgáltatását.

A Language Line és Voxeo cégekkel együttműködve a Skype a hétvégén útjára indította legújabb szolgáltatását, amely segítségével a felhasználók beszélgetéseket folytathatnak olyan személyekkel is, amelyeknek anyanyelvét nem ismerik.
A szolgáltatás lényege, hogy az ügyfelek a nap minden órájában igénybe vehetnek egy az anyanyelvüket beszélő tolmácsot, aki aztán fordít a beszélgető felek között. Az egyetlen hátrány azonban az, hogy csupán angol és valamely más nyelv között történik a fordítás, tehát vagy a hívó vagy a hívott félnek ismernie kell az angol nyelvet, hogy megvalósulhasson a kommunikáció. A Skype- felhasználók percenként három dollárért vehetik igénybe a Language Line tolmácsait, akik bekapcsolódván a konferenciabeszélgetésbe fordítanak a 150 nyelv valamelyikéről angolra. A szolgáltatás természetesen igénybe vehető mind Pc- és Pc- mind pedig Pc- és telefonhívások esetében is.

A Skype közleménye szerint a német, spanyol, mandarin, orosz, vietnámi, koreai, portugál, francia, lengyel, japán, arab, farszi, hindi és török nyelveket beszélő tolmácsokat 99 %-os valószínűséggel kevesebb mint egy perc alatt el lehet érni.

prim.hu 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: