2013-07-15 11:24:46• hírek • Szatmár.ro

1500-an voltak az idei Véndiáktalálkozón

Véget ért a Véndiáktalálkozó,  kezdődik a következő találkozó szervezése.

Sikeresnek ítélte az idei Véndiáktalálkozót a szervező VDSZ elnöke, Gönczy Gábor. A rendezvényen több, mint 1500-an vettek részt, volt 65 éves érettségi találkozó is, ráadásul olyan távoli országból is érkeztek résztvevők, mint Ausztrália. A vártnál is nagyobb sikert aratott az "A vers örök" című összeállítás, amellyel a műkedvelő iskolai versmondókra emlékeztek - egykori és jelenlegi versmondók részvételével. Gönczyben meg is fogalmazódott a gondolat, miszerint a következő évben szintén rendeznek hasonló műsort, amelynek középpontjában a diákszínjátszók állnak majd.

Az elnök szerint a délutáni műsort sikerült kellően szellősre szervezni, hogy a baráti beszélgetésekre és az emlékek felelevenítésére is legyen lehetőség egy kis kellemes aláfestő-zene mellett. Jól sikerült az esti buli is, Vargáék a legnagyobb slágerekkel szórakoztatták a résztvevőket, a néha el-elinduló eső pedig nem rettentette el a bulizókat.

A szórakozás azonban kicsit előbb véget ért, mint tervezték, ugyanis egy megfáradt véndiák egy pohár sört dobott fel a színpadra, emiatt a zenészek úgy döntöttek, hogy a hangszereik, felszerelésük érdekében inkább abbahagyják a zenélést.

A Véndiákszövetség elnökétől megtudtuk: a következő találkozóra 2014 júliusának második hétvégéjén fog sor kerülni. Mivel idén meglehetősen kevés személyt vonzott a pénteki rendhagyó osztályfőnöki óra, így lehet, hogy jövőre az elmarad, de azt is megfontolják, hogy egy másik időpontban tartsák meg.

A fotókért köszönet Gönczy Tamásnak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: