2014-08-10 15:58:07• hírek • Szatmár.ro

Nyert az Olimpia a Nagyváradi edzőmeccsen

Szombaton idegenben játszottak, szerdán 17 órától viszont már Szatmárnémetiben csap össze az Oli a Bihar FC-vel.

A hétvégén a nagyváradi Iulian Bodola Stadionban feszült egymásnak a házigazda Bihar FC és a Szatmárnémeti Olimpia. A szombati meccset nagy hőségben játszották amely mindkét csapat játékosait megviselte, de végül a sárga-kákek nyertek egy büntetőből szerzett találattal.

Az első komoly helyzetet az Olimpia alakította ki: a 20. percben Bostina egyedül találta magát a kapussal szemben, de a váradi Fildannak sikerült szögletre hárítania. A 28. percben a bihariak veszélyeztettek egy 25 méteres lövéssel: Speroni lövése aztán R. Lukacshoz pattant, aki 6 méterről tüzelt, de Ancanak sikerült védenie.

A 42. percben aztán előnyhöz jutott az Olimpia: Gavrilescut Fildan buktatta a büntetőterületen belül, a tizenegyest pedig Bujor értékesítette. Az első félidő végén még R. Lukacs veszélyzetetett, 22 méteres lövése kevéssel kerülte el a kaput.

A második félidőben a házigazdák dominálták a játékot, ugyan mindekét oldalon alakultak ki helyzetek, de az eredmény nem változott. A 68. percben az Olimpia hátvédjét, Balaut egy szabálytalanság miatt kiállították, a házigazdák pedig újult erővel támadtak: a 71., a 76. és a 79. percben is közel voltak a gólszerzéshez,

A Szatmárnémeti Olimpia tehát egy góllal győzött a nagyváradi felkészülési mérkőzésen, a bihariaknak pedig szerdán lesz lehetőségül a visszavágásra: ekkor 17 órai kezdettel az Olimpia Stadionban találkozik a két csapat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: