2008-03-15 13:16:59• hírek • Anna Szelényi

A tökéletes feleség irreális története

A tökéletes feleség tudja, hogyan tartsa össze a családot. Képes saját karrierjét, a ház dolgait, a gyerekekét, sőt a férjéét is rendezni. A tökéletes feleségnek számos szereppel kell megbirkóznia, ám ő mindegyiket egyformán provokálónak és kielégítőnek találja.

A tökéletes feleség mindig képes lesz nevetni férje ízetlen viccein, még ha az nem is tudja, hogy csakis azért próbálja viccesnek találni őket, mert az ő szájából erednek. Tudja, hogy eljön majd az a nap is, amikor ezek az emlékek fogják átsegíteni a nehéz perceken.
Elegendő energiával rendelkezi a ruhák mosásához és vasalásához, az edények mosogatásához, anélkül, hogy bejárónőnek érezné magát, ő tényleg büszke a házára.

Mégis zavarja, ha a dolgok nincsenek helyükön, de hamar túllép rajta, és előröl kezdi a takarítást, ahogyan a múltban is tette, és a jövőben is tenni fogja.

A tökéletes feleség fel fog ébredni az éjszaka közepén és be fogja takarni a férjét. Szívesen fogja ezt tenni, anélkül, hogy megkérdezné magától, hogy, hogy tudott megházasodni egy olyan férfival, aki rettenetesen horkol és kitakarózik az éjszaka közepén. Sokszor csendben fekszik és lesi, ahogyan ő nyugodtan alszik, anélkül, hogy ő tudná…

Megtanulta elkészíteni kedvenc ételeit és desszertjeit. Mikor férje felhívja és bejelenti, hogy nem fog hazaérni vacsorára, ő megérti és behelyezi az ételt a mikrohullámsütőbe, és nem ítéli el.

A tökéletes feleség nem csak a mára gondol, ő nem tartja számom, hogy ki tett többet azért, hogy a kapcsolat működjön. Mindent értékel, és a legfőképp azt a barátságot, amely a férjéhez köti.

Néha hibázik, mert még ő sem, a tökéletes feleség sem tökéletes, de a férjével való szoros kapcsolat átsegíti majd őket a nézeteltéréseken. Ők nagyon jól tudják, hogy egymásért vannak, és azt is, hogy együtt erősebbek…

A történet szépen hangzik, de a fenti esetek ritkábbak, mint a Sahara- i esőzések. Sajnálatos módon a valóság kicsit másabb. Csupán hazánkban körülbelül 3000 válás történik hónaponta. A statisztikák szerint évente több mint 32. 000 pár dönt úgy, hogy véget vet a házasságnak.

A legálisan történő házasságok szétbontásán túlmenően, a válások megviselik az embereket, legfőképp azokat, akik mindenek fölött hittek az egyesülésben…
Ennek ellenére minden ember saját boldogsága a legfontosabb, és ha te úgy érzed, hogy a kapcsolat nyújthatja számodra ezt a boldogságot, akkor küzdened kell érte.
Ha pedig a kapcsolat épp ellenkezőleg, a boldogságtól foszt meg, akkor hagyd elmenni, és indulj egy olyan keresésére, amely minden bizonnyal megteremti számodra a várva várt boldogságot és nyugalmat.

Sz. A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: