2009-08-28 10:15:01• hírek • MTI/dpa

14 felesége volt egyszerre

Sosem volt elég a jóból egy indiai férfinak, aki házasságszédelgőként nem kevesebb mint 14 nőt vett el feleségül. A férfit letartóztatták, és feleségei mellett még munkáját is elvesztette.

A 40 éves csalót Mumbaiban vették őrizetbe, és miután fény derült rovott múltjára, munkaadója, az Air India légitársaság is "elvált" tőle - számolt be a Times of India című lap.

Tudósítása szerint a mérnökként dolgozó férfi egy internetes oldalon vadászott a hölgyekre. Hirdetésében közölte, hogy 2006-ban elvált, és olyan nőt keres, akinek van állása. A próbálkozást siker koronázta: 2007 óta 14 nőt vett feleségül.

"A nők egyike sem gondolt arra, hogy utánanézzen a férjjelölt hátterének, mert annyira le voltak nyűgözve a munkájától" - mondta egy rendőrségi szóvivő.

A mérnök felváltva élt feleségeivel, általában három napot töltött valamelyikükkel, majd tovább is állt arra hivatkozva, hogy üzleti útra kell mennie. Ameddig kitartott a fizetése, gondoskodott a nőkről, ha meg elfogyott a pénze, a feleségeire támaszkodott.

A szélhámos férj örömteli életének végül öt feleség vetett véget. Az asszonyok összefogtak, és feljelentették a csaló hitvest.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: