2011-08-16 09:54:38• hírek • Kocsis Zoltán

14-0 arányban söpörték el az Ajaxot

Az észt labdarúgó bajnokság élvonalának legutóbbi fordulójában a Narva Trans földbe döngölte az Ajax Lasmanae együttesét.

A Meistriliigának nevezett pontvadászat 24. fordulójában született meg ez a nem mindennapi eredmény, amikor is a harmadik helyezett Narva Trans 14-0 arányban győzte le az Ajax Lasmanae együttesét. Egy bizonyos Aleksanders Cekulajevs hat, Maksim Guznov pedig öt gólt rúgott.

Az Ajax (amelynek semmi köze nincs a patinás amszterdami együtteshez) idén komoly eséllyel pályázhat Európa leggyengébb focicsapata címére: az eddigi 24 fordulóban mindössze három döntetlenre futotta erejéből, a fennmaradó 21-et pedig elveszítette.

A nagy gól arányú vereségek sem számítanak ritkának az együttes háza táján: két héttel ezelőtt 13-1-re kaptak ki a Flora Tallinntól, és van már három 7-0-ás vereségük is az idei szezonban (ami Észtországban tavasz-ősz rendszerben zajlik) - egyszer Sillamae Kalev ellen, kétszer pedig a Narva Trans ellen!

Az Ajax LAsmanae futballistáinak ritkán akad okuk örömre fotó: fcajax.ee

Ezeken a meccseken mellesleg Cekulajevs előbb háromszor, majd négyszer talált be, így a 26 éves lett csatár idén már 13-szor terhelte meg a tallinni (Lasmanae az észt főváros egyik kerülete) együttes kapuját. Ilyen körülmények között az sem csoda, hogy az Ajax idén 24 forduló alatt nyolc rúgott gól mellett már 109-et kapott.

Szurkolóik pedig borzongva gondolhatnak bele, hogy még 12 forduló hátra van a Meistriliigából...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: