2015-09-29 15:18:18• hírek • Szatmár.ro

13, 16 és 19 éves fiúk ölték meg a mikolai idős nőt

A 81 éves mikolai nő lakásába pénzért hatoltak be péntekről szombatra virradó éjjel, de nem találtak értékeket. Egy karóval és egy seprűnyéllel verték halálra az áldozatot - derült ki Pop Marinela főügyész tájékoztatásából. Információink szerint az elkövetők is mikolaiak voltak, egyikük beismerő vallomást is tett.

Gyilkosság történt péntekről szombatra virradóra Mikolában, az elkövetőket pedig meglehetősen hamar kézre kerítették - jelentette be Pop Marinela főügyész. A gyilkosság elkövetésével három fiatalt vádolnak: egy 13, egy 16 és egy 19 éves fiút.

A főügyésznő elmondása szerint szombat délután találtak rá mikolai otthonában a 81 éves nő holttestére. Péntek este hatolt be a három fiatal a lakásba, hogy pénzt vagy értéktárgyakat szerezzenek, ám mivel a nő nem volt a segítségükre, egy seprűnyéllel és egy karóval estek neki. A nő koponyacsontja is betört, az egész testét sérülések borították, melyek a halálához vezettek.

A helyszínelést követően elkezdődött a nyomozás, folyamatosan szűkült a gyanusítottak köre. Az egyik elkövető ellen már egy másik ügyben is nyomoztak, így akadtak rá.

A főügyésznő szerint az egyik elkövető beismerte tettét, egy másik nem volt hajlandó válaszolni a hatóság emberei által feltett kérdésekre, a harmadik pedig minden felelősséget a másik két gyanusítottra próbált hárítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: