2016-01-06 15:09:16• hírek • Kocsis Zoltán

13-15 napon belül gyógyul a központban elvert nő

Két héten belül gyógyuló sérüléseket szenvedett az a fiatal nő, akit korábbi élettársa súlyosan bántalmazott kedden kora délután, Szatmárnémeti központjában.

A két szokondi roma, a 33 éves Iuliu B. és 27 éves egykori élettársa személyes dokumentumaikat intézték a polgármesteri hivatal és a prefektúra épületében. Utóbbi bejáratánál a férfi valamilyen oknál fogva olyannyira megharagudott a nőre, hogy azt bántalmazni, ütlegelni kezdte. Egy éles tárggyal, egy papírvágó késsel több sebet is ejtett az arcán, a karján.

A brutális férfit a bejáratnál szolgálatot teljesítő csendőr fékezte meg, majd értesítette a rendőrséget és a mentősöket is.

A nő sérüléseit a mentősök a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították. A rendőrség tájékoztatása szerint a nő 13-15 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfi ellen eljárást indítottak, szabadlábon védekezhet.

Az egyik helyi tévétársaságnak nyilatkozva az anyja elmondta, Iuliu B. mindig is rosszul bánt lányával: gyakran bántalmazta és prostitúcióra is kényszerítette...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: