2008-04-04 15:35:37• hírek • Anna Szelényi

12 sikertelen merénylet

fojtasLéteznek tökéletes gyilkosságok? És ezt alátámasztó tökéletes kifogások?

Ha megtekintjük a következő esetet, minden bizonnyal elismeréssel adózunk majd az úriembernek. Minden esetre, bármennyire is inspiráló legyen az ötlet, ne próbáljuk meg mi is.

De, hogy miről is van szó pontosan? Csupán egy alvajáró úriemberről, aki álmában 12x próbálta megölni feleségét.

Ha ez a dolog egyszeri alkalommal fordult volna elő, senki sem haragudott volna meg, de az úriember kissé állhatatosnak bizonyult, ha már 12x megpróbálta.

És mi lenne a kifogás? Holdkóros, tehát nem tudja, hogy mit tesz. Szegény asszony, ennyi alkalom után, már azt sem tudja mit gondoljon.

Ami a leginkább dicséretreméltó, hogy a férfi szereti a változatosságot. Nem elég, hogy 12x próbálta eltenni láb alól a feleségét, hogy ne unatkozzon, változatosan oldotta meg. Ennek alapján kétszer próbálta megfojtani, négyszer kidobni az ablakon, kétszer jól megverte és egyszer megpróbálta felgyújtani az ágyat, amelyben felesége aludt.

Azon gondolkodom, hogy elsődlegesen szórakoztató lehetett, talán a feleség is élvezhette a hálószobában keletkezett adrenalin szintet; második alkalommal már kezdte megszokni, de már a 12.-ik alkalom után igazán megunhatta, ha megfenyegette férjét, hogy feljelenti a rendőrségen, ha nem kezelteti magát.

Az alvajáró, feleségének köszönhetően ellátogatott az orvosokhoz, akik megállapították, hogy az illető valami stressz okozta, súlyos álomkorságban szenved.
 
Lehetséges, hogy ez az oka a többszörös merényleteknek, ám az is lehet, hogy a férfi jó kifogásnak vélte, ahhoz, hogy megszabaduljon feleségétől.

Ki tudja, az igazság a számunkra rejtett dimenziókban rekedt…

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: