2005-11-24 13:30:26• hírek • Szatmár.ro

A Florisal a nyertes

A következő nyolc évben is a Florisal felel Szatmárnémeti tisztaságáért.

 

Ma délelőtt aláírták a licitálás jegyzőkönyvét, ezzel lezárult a város köztisztaságáért folytatott versenytárgyalás. Mint ismeretes, nyolc cég jelezte részvételi szándékát a megmérettetésen: a bukaresti Rosal Grup Kft. és Romprest Company Rt., a szlatinai Salubris Rt., a ploiesti-i Salub Rt., a szatmárnémeti Florisal Rt., a kolozsvári Napoget Rt., a szatmárnémeti AVE Sinergy Kft. és a Kaposvári Városháza közüzemi cége. Utóbbi kettő már a részvételi feltételeknek sem tudott eleget tenni: az AVE az osztrák anyacége nevében akart pályázni, a kaposváriaknak pedig nem volt ISCIR-engedélye.

Nem volt egyszerű procedúra, és lehet, hogy még nincs is vége - nyilatkozta honlapunknak Kereskényi Gábor önkormányzati képviselő, az elbíráló bizottság RMDSZ-es tagja. Sok jó pályázat volt, ám a Florisal és a kolozsvári Napoget kiemelkedett a többi közül. Végül is a pontozás alapján a szatmári cég bizonyult jobbnak, akik az elkövetkező években közel három és fél millió eurót kívánnak befektetni a város köztisztaságába - tette hozzá Kereskényi Gábor.

A bizottság tagja elmondta: bízik abban, hogy a Florisal komolyabban veszi a feladatát, mint az elmúlt tíz évben. Erre talán garancia lehet az új főrészvényes-vezérigazgató, Vasile Puscas személye is.

Szatmár.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: