2017-03-08 13:19:49• hírek • Szatmar.ro

Kényeztető nap a Reménysugár javára

A tavasz enyhülést, fényt és életet hoz. A természet felenged a fagy szorításából, kivirulnak a virágok és az életkedv újra felpezseg, ha nem csak az időjárás fordul jobbra, hanem törődnek velünk. Hétfőn, március 6-án Szatmárnémeti egyik zugában is ez történt.

Még ha odakinn szakadt is az eső, és még dörgött-villámlott is, ennek ellenére "kivirult az ég", illetve kisimultak a ráncok a gondterhelt arcokon: a Reménysugár-program által a pártfogolt, daganatos betegségen átesett vagy még küzdő gyerekek és édesanyáik gyűltek össze, hogy élvezzék a "Kényeztető nap" nyújtotta ajándékokat.

A különleges programot az Elisa Zamfirescu Műszaki Kollégium önkéntes tanárai és diákjai szervezték számukra az iskola gyakorló műhelyeiben. Ennek keretében a hölgyek valóban kényeztetésnek lehettek részesei, köszönhetően a professzionális kozmetikai, manikűr és fodrász szolgáltatásoknak. Speciális sminkek, divatos manikűr minták, új trendi frizurák készültek a helyszínen. A hölgyek arcára ezen a napon újra visszaköszöntek a mosolyok, mert egy délutánnyi időre elfeledték gondjaikat. A helyszínen megjelent fiúk sem kerültek hátrányba, hisz ők is fodrászszékbe ülhettek, és trendi frizurákat kaptak.

A vendéglátók arcáról szintén öröm tükröződött, hisz nekik sikerült meglepetést, örömteli pillanatot szerezni és az anyáknak abban segíteni, hogy újra ápoltnak, boldognak és erősnek mutatkozzanak. Erre pedig oly nagy szüksége van azoknak, akik összetartják és erőn felül teljesítenek a gondokkal küzdő családjaikban. Ez is segít a gyógyításban....

A Hans Lindner Alapítvány ezúton is köszönetet mond a nagyvonalú kezdeményezésért, valamint a kollégium közösségének a példaértékű munkájáért. Együtt még jobban erősítjük a reményt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: