2013-09-06 09:40:05• hírek • Blikk.hu

12 ezer DVD-t foglaltak le Norbinál

Rászállt Schobert Norbira az adóhivatal! Szerda délután a fitneszguru cégénél megjelentek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, és átfogó vizsgálatba kezdtek. Norbi talán már ismerősként is üdvözölte a NAV-osokat, hiszen állítása szerint két héten belül már harmadszor kutakodtak nála.

- Bementem az irodába, és éppen hat fővel megszállt minket a NAV. Nem gond, így szokás. Mi nem csalunk, pontosan fizetünk, de mentek máshova is. Ez a protokoll. Aranyosak, kedvesek voltak, s mindent rendben találtak - írta szerdán közösségi oldalán a fitneszguru, azonban információink szerint egészen más véget ért a történet.

Tudomásunkra jutott, hogy az adóhivatal kollégái több mint tizenkétezer darab fitnesz-DVD-t foglaltak le, és megkezdték a vizsgálatot Norbi cége ellen. Míg kedden az adóhivatal annál a cégnél tett látogatást, amely korábban éveken keresztül terjesztette a Schobert házaspár fitnesz-DVD-it, addig szerdán már Norbi irodájában és később a gyáli telephelyen - ahol az Update-termékeket raktározzák - végzett ellenőrzést.

Mint ismert, Norbi még májusban keveredett jogdíjvitába, amikor először a hanglemezkiadók lázadtak fel a meg nem fizetett jogdíjak miatt. Akkor közel 400 millió forintot követeltek a kiadók, ám az ügy a bíróságig sem jutott végül el. Azonban nem sokkal később az Artisjus jogvédő szervezet is benyújtotta követeléseit, amely eleinte 50 millió forint körül mozgott, mostanra azonban már „csak" 21 milliót akarnak behajtani Norbin.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: