2012-10-16 07:56:32• hírek • Blikk.hu

12 év börtönt is kaphatnak Győzikéék

Gáspár Győző magáncirkuszával kezdődött a tegnapi tárgyalás. A showman ugyanis az újságírók, fotósok előtt becsapta a tárgyalóterem ajtaját.

Percekig nyomta, miközben odabent magyarázta a bírónak, hogy nem akar nyilvánosságot. Csak akkor volt hajlandó elengedni az ajtót, amikor az ítész felszólította: fejezze be, tegye lehetővé a bejutást. Az incidens után a bírónő közölte Győzikével, hogy a tárgyalás továbbra is nyilvános, amelyen egyébként a vád letöltendő börtönbüntetést javasolt a 22,5 milliós adócsalással vádolt Győzikére és nejére, Beára.

Közben Gáspárék menedzsere, B. Attila néhány nappal ezelőtt írt vallomásában azt állítja, hogy a Zseri Kft. vezetőjeként az RTL Klub Győzike show-jának igenis rengeteg dolga és számos - számlával nem igazolt - kiadása volt. Például a show-ház fenntartása, a család külföldi utazásainak szállás- és jegyfoglalása, kocsi bérlése, a szereplők három esküvőjének megszervezése. Őt adócsalás bűnsegédletéért nem letöltendő börtönnel büntetne az ügyész. 

A vád kifejtette, folytatólagosan, előre megtervezetten, jelentős értékre elkövetett adócsalásban, kölcsönösen egymásnak bűnsegédletében és magánokirat-hamisításban is bűnös a Gáspár házaspár, amely a büntető törvénykönyv szerint 2-12 éves börtönbüntetéssel sújtható.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: