2018-08-13 11:44:20• hírek • Szatmár.ro

127-el száguldozott lakott területen belül

Folytatódik a rendőrség közúti ellenőrzési hulláma. A cél továbbra is az, hogy kiszűrjék a sofőrök közül azokat, akik a közlekedési szabályokat figyelmen kívül hagyva autóznak, veszélyeztetve ezzel a saját maguk és mások életét is.

Az augusztus 10. és 12. közötti időszakban, tehát az elmúlt hétvégén közel 395 estetben kellett valamilyen formában büntetést kiszabniuk a rend őreinek. Lejben kifejezve a büntetések összértéke 110.000-re rúg.


27 esetben követtek el olyan szintű szabálytalanságot, hogy a jogosítvány visszavonásával kellett büntetniük a rendőröknek. Sajnos ezúttal is a gyorshajtók jártak az élen, 12 alkalommal mértek be autósokat, akik az 50, illetve 70 km/h-s sebességhatárt jóval átlépték: 101-127 km/h sebességgel száguldoztak.


Azok a sofőrök sem hiányozhattak, akik a nagy sietségben elfelejtették megadni az elsőbbséget: négy autós a gyalogosokra fittyet hányva hajtott tovább, ketten pedig szabálytalanul előztek, ezért kellett felelniük ellenőrzéskor.


Kilencen alkoholittas vezetés miatt kerültek bajba, ők gyalog folytathatták az utat hazáig, de legalább is jogosítvány nélkül egészen biztosan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: