2016-01-25 08:31:31• hírek • MTI

125 nap után szabadult a börtönből Galambos Lajos

Tudják, hogyan kell merülőforralóval finomabbnál finomabb ínyencségeket főzni? Ha nem, kérdezzék meg Lagzi Lajcsitól, aki 125 nap után szabadult.

- Az tartotta bennem a lelket odabent, hogy tudtam: az én drága jó feleségem és szerető gyermekeim várnak kint, és számítanak rám - mondta el a Blikknek hazafelé menet egy útszéli parkolóban a mulatószenész, aki elárulta: a börtönben a 4-es fokozatú, szigorított őrzés miatt nemigen tudott életre szóló barátságokat kötni, hiszen még sétálni is egyedül vitték, de volt egy cellatársa, akivel tartották egymásban a lelket. Megosztották egymással a csomagjukat, együtt főztek, és nagyokat beszélgettek.

Galambos Lajos a létező legszebb ajándékot kapta a hétfőn esedékes születésnapjára: a szabadságát. Nem is kívánhatott volna szebbet, mint hogy újra átölelje feleségét, Boglárkát, kislányát, Bogit, két fiát, Istvánkát és Lalikát, akik mind megjelentek a székesfehérvári előzetesház bejáratánál vasárnap reggel.

Lajcsi az egész börtönlétet egyfajta kihívásnak tekintette, s mint mondta, megtanulta becsülni azt, amije van. Amikor már elvonultak a kamerák, s egyedül lehetett a Galambos házaspár, sírva ölelte át egymást Galambos és neje, s a bensőséges pillanatokat távolról a Blikk is szemlélhette.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: