2019-04-01 10:20:25• hírek • Bede Emőke

123 sofőrnek ugrott a jogsija: a leggyorsabb 187 km/h-val hasított

Három napon át tartó, rendkívüli akciót szervezett a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség, melynek célja nem volt más, minthogy kiszűrjék azokat a sofőröket, kik lakott területen belül vagy kívül túl gyorsan hajtanak. Mondanunk sem kell, hogy a hajtóvadászat igencsak eredményes volt: több tucat vezető maradt jogsi nélkül.

A március 28. és 30. között tartott akció során nem kevesebb mint 140 pénzbírságot osztottak ki a KRESZ-re fittyet hányó sofőröknek, melyeknek összértéke eléri a 120 000 lejt. Ugyanakkor kiegészítő intézkedésként felfüggesztettek 123 vezetői engedélyt is, melyek közül 120-at azért, mert az illetők több mint 50 km/h-val lépték túl a megengedett sebességhatárt. S hogy ki volt a leggyorsabb ezen a hétvégén? Nos, a rendőrségi közlemény tanúsága szerint az egyik sofőrt egészen pontosan 187 km/h-val kapott lencsevégre a radar.


A rendőrség ezzel kapcsolatban ismételten felhívja az autóvezetők figyelmét, hogy a gyorshajtás a súlyos közlekedési balesetek leggyakoribb okainak egyike. Mielőtt tövig nyomjuk a gázt, jusson eszünkbe, hogy felelőtlen döntésünkkel nem csak magunkat, de másokat is veszélybe sodorhatunk. Megéri vállalni a kockázatot? 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: