2015-03-17 09:29:15• hírek • Blikk.hu

115 ezer eurós BMW-t hajt Gáspár Győző lánya

Harmincötmillió forintos autóval furikázik Gáspár Evelin!

Gáspár Győző lánya élete mesébe illő, ugyanis egyik luxuskocsiból ül át a másikba. Korábban egy Porsche Panamerával nyomult, amely szintén több tízmillió forintba kerül, azonban a vadiúj X6-os BMW, M-es kivitelben, nagyjából 35 millió forintot taksál.

Miközben szülei 10-10 millió fölötti tartozással szerepelnek az adóhivatal végrehajtási listáján, Evelin egyik luxusautóról vált a másikra. Tavaly egy 2013-as Volkswagen Beetle-nek örült, amely 5-7 millió között mozog, utána egy Porschét vezetett, most pedig a vadiúj BMW-t hajtja. Apja szerint a diáklányt szerelme lepte meg a vagyont érő járgánnyal. Evelin már tavaly év végén kacérkodott a gondolattal, hogy egyszer BMW-je lesz, a müncheni reptéren szeretett bele egy i8-asba. Akkor azt írta a közösségi oldalára, saját maga szeretné majd megvásárolni, ha már képes lesz ennyit keresni. Úgy tűnik, a nagyvonalú és titokzatos Michael, akiről Győző elmondásaiból annyit tudni, hogy külföldi, és Evelin apja lehetne, máris meglepte a lányt a gyártó egyik luxusmodelljével.

- Az édesanyám temetésére Evelin és a barátja a lányom Porsche Panamerájával érkezett, amelyet Michaeltől kapott, azonban mivel az túl kicsi volt, kapott egy X6-os BMW-t, hogy kényelmesen elférjenek benne. Ne nyomorogjanak a hosszú úton, mert már indulnak is vissza Luxemburgba - számolt be a Blikknek Győző.

Olvassa tovább a Blikk.hu oldalán!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: