2010-06-21 09:36:00• hírek • Blikk

10 milliót követel Stohl áldozata

Beadta a derekát Stohl András áldozata! Kaincz Pál a színművész többszöri megkeresése után hajlandó peren kívül megegyezni.

Mint azt a Blikk a család jó barátjától megtudta, Pali bácsi azért fogadja el mégis Stohl András pénzét, mert attól tart, hogy az elhúzódó bírósági eljárást esetleg meg sem érheti rossz egészségi állapota miatt. Mint arról beszámoltunk, az ismert műsorvezető-színész május 8-án részegen, bedrogozva okozott balesetet, amelyben két autónak frontálisan nekiütközött. Többen megsérültek, köztük egy idős férfi súlyos combnyaktöréssel került kórházba. Az idős férfi combnyaktörést szenvedett, meg kellett műteni, azóta is alig bír lábra állni

- Stohl rendszeresen telefonál Pali bácsinak. Utoljára a biztosítónál találkoztak, amikor a művész úr aláírta a papírokat. A család úgy döntött, hogy belemegy a peren kívüli megegyezésbe. Tízmillió forint kártérítést kérnek, amennyiben ezt nem fogadja el Stohl, úgy bíróságra viszik a dolgot - osztotta meg az ügy legfrissebb fejleményeit a közeli barát, aki hozzátette: egy hete beszélt egymással legutóbb az öregúr és Stohl, aki akkor azt ígérte, néhány nap múlva jelentkezik az ügyvédje, hogy megbeszéljék a kártérítés ügyét. Erre azonban az ígéret ellenére nem került sor.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják


Sokba fog kerülni a megegyézés Pali bácsival
Sokba fog kerülni a megegyézés Pali bácsival


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: