2014-12-04 09:43:54• hírek • Blikk.hu

10 millió forintra perli Győzikét a TV2

Nagy bajban van Gáspár Győző. Tízmillió forintos kötbér megfizetésére kötelezi a TV2, miután a showman megszegte a csatornával kötött szerződését.

Győzike ugyanis annak ellenére szerepelt a konkurens RTL Klubon, hogy a kontraktus ezt nem tette lehetővé.

Amikor felesége, Bea asszony szereplője volt a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-nak, Győző videoüzenetet küldött neki, amelyet a csatorna le is adott a műsorban. A showman bevallása szerint azonban neki fogalma sem volt arról, hogy a lánya, Virág által készített felvételt beteszi adásba az RTL Klub, állítólag a videó csak családi használatra készült.

- Amikor Gáspár úr felesége a dzsungelben volt, lányuknak, Virágnak nagyon hiányzott. Virág ezért megkérte édesapját, hogy üzenjen édesanyjának, és majd ha lehetőség lesz rá, akkor elküldik a videót a nyilvánosság kikerülésével. Gáspár úrnak nem volt tudomása arról, hogy az RTL Klubtól bárki is megkereste volna a családot azzal a céllal, hogy üzenjen nyilvánosan a dzsungelben lévő feleségének. Gáspár úr nem írt alá szerződést, és nem is adott meghatalmazást arról, hogy a felvételt élő műsorban leadják - nyilatkozta a Blikknek Gáspár Győző menedzsere, Hajma Gyula Zoltán, miután a showmant titoktartást köti. Hajma azt is hozzátette, hogy Győzike a történtek miatt feljelentést tett az RTL Klub ellen.

Alig két hónappal ezelőtt a showmant még hatmillió forintos álomgázsival csábította vissza a TV2 az Édes élet című show-műsorába. Úgy tudjuk, a nézők visszakövetelték Győzikét és családját a képernyőre, szerintük szürkébb lett a show, amióta ők nem szerepelnek benne. A TV2 pedig eleget tett a kérésnek, annak ellenére, hogy július közepén Győző igen csúnyán elbánt a csatorna egyik alkalmazottjával. De bocsánatot kért, sőt vállalta, hogy egy indulatkezelési terápiának is aláveti magát.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: