2017-02-15 13:48:44• hírek • (x)

10 különleges eladó ingatlan Budapesten

Álmai otthonát keresi és mindenképpen a fővárosban képzeli el az otthonteremtést? Budapest remek választásnak bizonyul, hiszen legyen szó akár oktatásról, karrierről, vagy szórakozási lehetőségekről, a város minden igényt kielégít kínálatával. Sokféle eladó ingatlan közül válogathatnak az érdeklődők, s a különlegességek kedvelői is megtalálják számításukat a választékban.

A belváros nyüzsgését kedvelők éppen úgy rábukkanhatnak leendő otthonukra, mint azok, akik ugyan Budapesten, de mégis annak csendes környékén szeretnének otthonra lelni. Nézzünk most az otthonterkep.hu gyűjtésében tíz olyan ingatlant, amelyek sokak tetszését elnyerik fekvésük, vagy éppen belsőépítészeti megoldásaik apropóján!

1. Fiatalos elegancia az Oktogonnál

Napfényes, tágas, mégis elegáns és különleges az a belvárosi, 131 négyzetméteres ingatlan, mely kétszintes kialakítással várja a vásárlókat. A hatalmas, 11 négyzetméteres erkély remek programoknak adhat színteret. A társasház kiváló állapotban van, a lakóközösség pedig nem hagy kívánnivalót maga után. A minőség nem csak az alapanyagok, a burkolatok és a tervezés tekintetében mutatkozik meg, hanem a Bosch és a Grohe rendszerek kapcsán is.

2. Exkluzív lakás a Duna partján

Luxusszínvonalú ingatlant hirdetnek a Castrum lakókomplexumban, ahol 24 órás recepció és biztonsági szolgálat garantálja a nyugodt, biztonságos életet. Az épületben étterem, kávézó és dunai panorámával rendelkező wellness részleg is áll a lakók rendelkezésére. Az eladó ingatlan egyébként a minimál stílus részesíti előnyben és rendkívül modern megjelenéssel bír.

3. Kispesti rezidencia 80 millióért

Pazar családi házat kínálnak Kispesten, amely hatalmas fürdőszobával, amerikai konyhás megoldással és méretes nappalival szolgálja a kényelmet. Az eladó ingatlan Budapesten nagycsaládosok számára remek választásnak bizonyul, ráadásul karbantartott, igényes kert is tartozik hozzá.

4. Modern polgári lakás befektetők számára is!

Az apartmanként funkcionáló eladó ingatlan Budapesten, az I. kerületben található meg a főváros főbb turisztikai látványosságainak közelében. A kiváló minőségű burkolatokkal, gépesítéssel ellátott lakás remek bevételi forrás lehet, így elhelyezkedésénél és méreténél fogva ilyen céllal is kitűnő választásnak bizonyul.

5. Budaligeti családi ház természetkedvelőknek

A város zajától távol helyezkedik el az a 255 négyzetméteres ingatlan, amely gyönyörű kialakításánál fogva azonnal belopja magát a szívekbe. A ház több generáció számára is ideális lehet, különlegessége pedig a panorámás fürdő helyiség, amely tölgyfa lépcsőkön érhető el.

6. Gyönyörű panoráma a II. kerületben

70 négyzetméteres lakás 24 négyzetméteres terasszal és lenyűgöző panorámával. Mindez egy hét lakásos társasház felsőszintjén helyezkedik el. A csendes pihenést ígérő környéken gyönyörű a kilátás. A telek egészen különleges, ugyanis hosszú lépcsősoron lehet feljutni az ingatlanhoz, amely már önmagban is egyedi megjelenéssel bír ennek köszönhetően.

7. IV. kerületi luxusingatlan

Feszített víztükrű medence teszi komfortossá azt a luxusingatlant, amely egyszerű külsővel és extra belső kényelemmel várja az érdeklődőket. A tágas, amerikai konyhás, gardróbbal és 6 szobával rendelkező családi ház akár több generáció igényeinek kielégítésére is tökéletesen alkalmas.

8. Kétszintes családi ház úszómedencével

A III. kerületben található, úszómedencés családi ház 217 négyzetméter lakótérrel rendelkezik. Az erkélyről páratlan panoráma nyílik a kert és a hegyek felé. A nagyméretű ingatlan igényes megjelenéssel és tágas terekkel várja új tulajdonosait.

9. 2. emeleti lakás az V. kerületben

Nem csak közlekedés szempontjából rendelkezik kiváló adottságokkal az a luxusingatlan, amely az V. kerületben található meg. A prémium kategóriás gépesítés, a luxus pezsgőfürdős kád, vagy a színvonalas burkolatok mind a kényelmet és az esztétikumot szolgálják.

10. Családi ház parkosított telken

A természetkedvelők tetszését garantáltan elnyeri az orbánhegyi csendes utcában levő családi ház, mely 1998-ban téglából épült. A hozzá tartozó telek dísznövényekkel telepített, a belső alapterület pedig 160 négyzetmétert tesz ki.

Képek forrása: otthonterkep.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: