2018-06-26 05:50:57• hírek • (x)

10 kiló mínusz 2 hét alatt? Lehetséges, méghozzá szenvedés nélkül!

Strandforma, bomba alak, feszes has alig két hét alatt. Hogy mit kell tenned hozzá? Annyit eszel, amennyi csak beléd fér, bár tény, nem akármiből!

Káposztalevesből! Hogy mi fér bele még mellette a szigorú diétába? Néha egy kis gyümölcs, némi zöldség, esetleg egy darab krumpli, de az legalább vajjal. Étvágygerjesztő, nem igaz? Nem is számít igazán, azok a fránya kilók végre megindulnak lefelé! Ha kedvet kapnál egy kis hormonterápiához, arra is van lehetőséged, sok menyasszony választja ugyanis a hCG diétát, hogy extrém rövid idő alatt lendüljön formába. Szinte a nullával egyenlő tápanyagbevitel és a hormonháztartás teljes felborítása mellett igen nagy eséllyel mutathatunk jól fürdőruhában a nyáron. Vajon megéri?


Megszámlálhatatlanul sok diéta és gyors eredményeket ígérő fogyókúra létezik már, illetve érhető el az internet világában, és szinte lehetetlen nem összezavarodni azzal kapcsolatban, hogy mi is jó nekünk. Egy-egy jól hangzó ultragyors diétával, ami rövid időn belül nagy eredményeket és súlyveszteséget ígér bizony több kárt tehetünk a tesünkben, mint gondolnánk.


Ezek a modern kori, különösen az amerikai sztárok körében népszerű fogyókúrák legtöbbször drasztikus szénhidrát megvonásra épülnek, aminek köszönhetően néhány napon belül igen látványos eredménnyel büszkélkedhetünk. A hirtelen szinte nullára csökkentett szénhidrátbevitelnek köszönhetően testünk rekordidő alatt szabadul meg a bent tartott folyadéktól, ezáltal azt a tévképzetet keltve, hogy beindítottuk a fogyást.


A valóságban sajnos nem erről van szó: egyszerűen csak lehajtottuk magunkról a felesleges vizet, és minden bizonnyal ki is éheztettük magunkat annyira, hogy a testünk takarék üzemmódba kapcsoljon és elkezdjen raktározni, ha egy kicsit is többet kezdünk enni. Hosszú távon az ehhez hasonló megoldások az úgynevezett jojó effektushoz vezetnek, ördögi körbe rángatva minket, jó eséllyel minden kedvünket elvéve attól, hogy egészségesen, normális ütemben, folyamatos sikereket elérve jussunk el a célunkig. A fogyás-hízás csapdája mellett pedig komoly egészségügyi problémákkal és hormonális zavarokkal is számolhatunk idővel.


Ne bízd a véletlenre, válassz biztos módszert és olyan edzőtermet, ahol nem csak az erőnléti állapotoddal foglalkoznak, hanem segítenek összeállítani az étrendedet is úgy, hogy éhezés nélkül, a lehető legegészségesebb ütemben adhasd le fölös kilóidat és érhesd el álmaid alakját! 


Ha a Robi Fitness-t választod, egészen biztosan jó helyre kerülsz, hiszen a fizikai fejlődésed és a diétával kapcsolatos felkészítésed mellett a szükséges táplálékkiegészítőket is összeállítják neked, hogy aztán első kézből, helyben be is szerezhesd mindegyiket. Ne vesztegesd az idődet a koplalásra, menj biztosra és érd el azt, amiről eddig csak álmodtál!  


A teremről bővebb információt a Robi Fitness honlapján találhatsz az alábbi linkre kattintva, ha pedig inkább személyes benyomásra bíznád a döntést, akkor a Szabadság tér 20 szám alatt hétfőtől péntekig délelőtt 10.00 órától este 21.00 óráig, illetve szombaton 10.00-től 14.00-ig megteheted. Ha a központ épp nem esik útba, a Robi Fitness-t az Aquastarban is megtalálod, ahol hétfőtől péntekig 14.00 órától 21.30-ig, szombaton pedig 12.00-17.00 óráig hódolhatsz sportolási szenvedélyednek. Érdeklődni a 0740-628-271-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: