2011-09-29 09:13:30• hírek • Blikk.hu

Eljegyzés Damuéknál a börtön előtt

Damu Roland megnősül. A legtöbb nő inkább elmenekülne egy olyan férfitól, akit hat év börtönre ítéltek első fokon - egyebek mellett - nemi erőszakért. Damu barátnőjének elhatározása azonban végleges.

- A nehézségek ellenére is összeházasodunk - mondták boldogan.

- Megkértem Judit kezét. A folyamatban lévő ügyeim miatt azonban egyelőre nem nyilatkozom - tette hozzá Damu.

Vajon mi késztet egy nőt arra, hogy hozzámenjen egy férfihoz, aki másodszor áll bíróság előtt nőkkel szembeni erőszakos viselkedés vádjával.  Mint ismeretes, 2010 őszén Palácsik Tímea (28) feljelentést tett, mert állítása szerint Damu XIII. kerületi albérletében bántalmazta, majd megerőszakolta őt. Mindezt a színész tagadja. 2003-ban pedig egy kolléganője feljelentése miatt állt a bíróság előtt Damu. Mindennek tetejébe a férfi anyagilag is a padlón van, az albérletét sem tudta fizetni. Mivel foghatta meg mégis Juditot?

- Roland figyelmes és tisztelettudó. Kevés olyan rendes férfi van, mint ő. Hiszek neki! Azért mondtam igent, amikor megkérte a kezem, mert biztos vagyok abban, hogy nem követte el azt, amivel megvádolták - mondta lapunknak Judit, aki három hónapja van együtt a színésszel. - Hogy pontosan mikor házasodunk össze, még nem tudom. Abban maradtunk, hogy megvárjuk, amíg lecsillapodnak a kedélyek körülötte. Nem akarom, hogy félremagyarázzák a döntésünket, és kellemetlensége legyen még ebből is.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: