2015-08-24 07:53:37• hírek • Szatmár.ro

Zalatnay Cinivel és Wolf Katival buliztunk vasárnap délután

Két remek koncerttel hangolódtak rá a PMN vasárnapi programjának résztvevői az esti Neoton-koncertre. Zalatnay Sarolta izzasztó koncerten énekeltette meg a közönséget, Wolf Kati pedig csodálatos hangja és dalai mellett közvetlenségével hódította meg a szatmáriak szívét.

A Partiumi Magyar Napok hétvégi programja a Kossuth-kertben a hagyományoknak megfelelően vasárnap délután teljesedett ki. Teljesen megtelt a hatalmas park, emberek tömege hömpölygött a sétányokon, a két színpad előtt is népes nézősereg követte nyomon a műsort. A Zöld Ház közelében álló színpadnál a népzene-néptánc kedvelői gyülekeztek, hiszen ott lépett fel a nyíregyházai Szabolcs Táncegyüttes és az Ördögborda együttes.

A nagyszínpadon a délutáni műsor a Harag György Társulat művészeinek az előadásával folytatódott, majd a Csíki Sör sörivóversenyét követően kezdődtek a koncertek. Előbb Zalatnay Sarolta lépett színpadra, tűző napsütésben, úgyhogy a művésznőt kicsit megizzasztotta a hőség. De annál jobban meghatotta őt a vastaps, a közönség szeretete. Természetesen nem maradtak ki a műsorból a legnagyobb slágerei, a Nem vagyok én apáca vagy a Tölcsért csinálok a kezemből sem.

A folytatásban sor került az idei PMN tombolasorsolására is: Pataki Csaba szenátor, a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke és Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke alig győzték kihúzni a regneget nyertes szelvényt.

A Kossuth-kertben megszervezett koncertek sorát Wolf Kati zárta. Az X-faktorban ismertté vált énekesnő és zenekara fantasztikus hangulatot teremtett. Kati hangja csodálatos, személyiségével pedig levette a lábáról a közönséget - a rendfenntartóknak pedig akkor állt el a lélegzete, amikor az énekesnő egy pillanat alatt átmászott a kordonon és a közönség között énekelt néhány sort az egyik ismert dalából.

Kiemelt támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Együttműködési Alap, Communitas Alapítvány

Aranyfokozatú támogatók: Autonet, Tarr Beton, No Pardon Pub, Igazi Csíki sör, Barta Ati, CBA Nord Vest

Ezüstfokozatú támogatók: Rosendahl, Farmacenter, Arnisol, Nord Star, Ecomatrix, Transpink, Pizzerie & Motel Al Capone, Ratioterm, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Hanna Konyhatehnika, Meteor, Diego, Mindig Friss, Quick 24, Hutton, Beta Security, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Business Transaction, Gerbog

Támogatók: Qualiform Romania, Karmob, Secondtex, Technosam, Bodnar, Contitech Fluid Automotive Romania, Czier Tibor, Neptun Company, Mecaf, Nagy Textile, Poszet, Radical, Samfero, SVD Bau, Termo, Ave Impex, Siha Romania, Emil Gill Style, West Medica, Zolihusi, Alconor, Gati Const, Ambo Software, Apollonia, Bocons, Capco, Exotic K, Infocenter, Kiramik, Sat-an, CBS, Fastus, Erdholz, Erlux, Eskimo, Tisza-Fish.

Fő médiatámogatók: Szatmári Friss Újság, City Rádió, Szatmár.ro

Kiemelt médiatámogató: Transindex

Médiatámogatók: Informația Zilei, ITV, Portalsm.ro, M1, Duna TV, ETV, Kölcsey TV, Krónika, Bihari Napló, Erdély Online, Kelet Magyarország, Nyiregyházi Napló, Maszol.ro, Kolozsvári Rádió Románia, Retro Rádió, Som Rádió, Nagybánya.ro, TV 1, Erdélyi Riport, Erdély FM

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: