2016-02-20 10:59:20• hírek • Hirado.hu

Víz alatt is működő, sötétben látó mobil

Erre már nehéz lapot húzni: a Cat okostelefonja mellesleg még ütésálló is. Hétfőn mutatkozik be a Mobile World Congressen.

A Cat Phones bejelentette a Cat S60-at, az első beépített hőkamerával rendelkező okostelefont, amely az „eddigi legvízállóbb" okostelefon is egyben.

A leginkább építőknek, s a szélsőséges körülmények között dolgozóknak gyártó cég új készülékébe a Flir hőkamerája került: az apró szerkezet olyan felhasználási lehetőségeket nyújt, mint hőveszteség ellenőrzése nyílászáróknál, nedvesség, illetve hiányzó szigetelés érzékelése, túlmelegedett elektronikai berendezések észlelése, és - jól olvassuk - a sötétben való látás.

Emellett akár 5 méteres mélységig, s 1 órás időtartamig vízálló, így víz alatti felvételekhez is használható.

Természetesen strapabíró: katonai szabványnak megfelelően ellenáll az 1,8 m-es magasságból való leejtésnek, valamint por- és vízálló. Fényes kijelzője közvetlen napfényben is jól látható, 4,7 hüvelykes HD kijelzőjét Corning Gorilla Glass 4 védi, és vizes kézzel vagy akár kesztyűben is használható.

Optimalizált akkumulátora 3800 mAh-s; vízálló kamerái a hátlapon 13, előlapon 5 megapixelesek; 4G LTE-t tud; Snapdragon 617-es, nyolcmagos processzora 32GB ROM, 3GB RAM társaságában dohog.

A legújabb 6.0 Android Marshmallow operációs rendszer fut rajta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: