2015-11-06 13:47:22• hírek • (x)

Vita Bene - vállalj munkát Ausztriában a jobb életért

Több mint ezren dolgoztak már otthoni betegápolóként Szatmár megyéből Ausztriában.

A Vita Bene oszták tulajdonú vállalkozás egy jobb élet lehetőségét ajánlja fel a munkavállalóknak és a kedvezményezetteknek, immár több éve. A házi beteggondozókat Ausztriába kiközvetítő cégnél külföldi munkára jelentkezők élete a jó fizetéstől, az ápoltak élete a törődő gondoskodástól lesz jobb.

A néhány éve Josef Huber által megalapított cég indulásakor négy betegápolót közvetített ki. Jelen pillanatban összesen négyszázan dolgoznak külföldön - Ausztria szívében illetve Bécsben. S bár sokat hallani a külföldi munkaközvetítéssel kapcsolatos átverésekről, ebben az esetben szó sincs ilyesmiről. Az Szatmár Megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökségnél is bejegyzett és az intézmény által is elismert munkát végző vállalkozás rejtett kiadások, utólagos szerződésmódosítás nélkül foglalkoztatja ügyfeleit. Bizonyíték erre a rengeteg elégedett munkavállaló, akik folyamatosan visszatérnek a Vita Benéhez.

A cég tehát otthoni betegápolókat közvetít ki Ausztriába. Elsősorban nők jelentkezését várják, akik alapfokú német nyelvtudással illetve ápolói ismeretekkel rendelkeznek - lehet az akár posztliceális képzés vagy a Vöröskereszt által szervezett tanfolyamokon szerzett szakképesítés. Akinek a német nyelvvel vagy akár az ápolói képesítéssel van gondja, annak is segítséget tudnak nyújtani, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a jobb élethez.

Nyelvtanfolyam - novemberben ingyen

A cég 3 hónapos nyelvkurzust szervez a munkára jelentkezők számára, amennyiben azok nem beszélik alapfokon a németet. A tanfolyam ára 500 lej, ám a novemberben munkára jelentkezők ingyen vehetnek részt a nyelvoktatáson. Ápolói képesítést is lehet szerezni a Vita Bene segítségével: a tanfolyam összesen 230 lejbe és 120 euróba kerül -  utóbbi összeget aki nem tudja kifizetni, az választhatja azt a lehetőséget, hogy az első fizetéséből vonják le ezt.

És ha már a fizetésnél tartunk: a betegápoló fizetése 1100 eurótól indul. A munkaidő egyszerű: az otthoni betegápolóra két hónapon keresztül van szükség, ezt az időszakot egyhuzamban kell külföldön, a kirendelt betegnél tölteni. Az ápolónak szállásra és étkezésre nem kell költenie, a kiutazás költségét pedig a cég állja. Sőt, a társadalombiztosítási illetékeket is fizeti a munkavállalló után. A két hónap eltelte után a munkavállaló hazautazik, ám két hónap szünet után visszatérhet Ausztriába.

A Vita Bene nem csak Szatmárnémetiből, hanem az egész megyéből várja a jelentkezőket. Hogy megkönnyítsék az esetlegesen szükséges tanfolyamok elvégzését, Nagykárolyban is szerveznek nyelv- és ápolói tanfolyamokat, a nagy érdeklődésre való tekintettel pedig Nagybányán is nyitottak egy irodát.

Érdeklődj a munkalehetőség iránt emailen a B.Boros@vitabene.ro címen, vagy választ kaphatsz minden felmerülő kérdésedre a 0740-077-491-es telefonszámon. A cég irodája Szatmárnémetiben az Árpád (Vasile Lucaciu) utcai Sváb-ház udvarán található épület első emeletén van, Nagykárolyban pedig az 1 Decembrie 1918 utca 26. szám alatt, szintén az első emeleten.

A Vita Bene szatmárnémeti székhelye

A Vita Bene nagykárolyi székhelye

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: