2014-09-20 18:42:00• hírek • (x)

Visszautasíthatatlan akciókkal vár az Aquastar

Szeptember 22-től akciós jegyárakkal és új nyitvatartással várja vendégeit az aquapark.

Hétfőn kezdődik az utószezon a régió legnagyobb aquaparkjában, az Aquastarban. A szeptember 22-én kezdődő időszakra pedig rengeteg akcióval és ajánlattal készült a gyógy- és élményfürdő csapata. Az aquaparkban ugyanis a nyár elteltével is a felhőtlen szórakozás, kényeztetés és pihenés áll a középpontban. Élménymedencék, szaunavilág, masszázs és számos egyéb kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket az Aquastarban a következő időszakban is!

Az első és egyik legfontosabb változás a főszezonhoz képest: változik a nyitvatartás ideje. Hétfőtől csütörtökig 11 és 21 óra között, pénteken 11 és 22 óra között, szombaton pedig 10 és 22 óra között lesz látogatható a szatmáriak kedvenc aquaparkja.

Visszatér a legutóbbi főszezonon kívüli időszak oly népszerű akciója, a Hétköznapi kényeztetés. Ennek keretében hétfőtől péntekig 11 és 14 óra között csupán 13 lejes egységáron lehet belépőt váltani a Vízek Birodalmába. A vendégek a fürdőzés mellett egy fél órás gyógytornán is részt vehetnek az AquaMedica szakembereinek irányításával.

Felnőttek számára az egésznapos belépőjegy 30 lejbe, a 3-14 éves gyermekek számára 15 lejbe kerül, 3 éves korig pedig ingyenes a gyerkőcöknek a belépés. A diák-, egyetemista- és nyugdíjasjegy ára 20 lej, a jegyár pedig tartalmazza az öltözőszekrény-használati díjat is.

Visszautasíthatatlan akciók várnak az Aquastarban

A Szaunavilág használata ezentúl csak 10 lejbe kerül majd, de újra elérhető lesz a széles körben népszerű, csak szaunázásra feljogosító jegy megvásárlása. A 90 percre szóló - medencehasználat nélküli - szaunajegy ára 15 lej lesz, amelyet a hét bármelyik napján igénybe lehet venni.

Továbbra is kedvezményes áron lehet belépőt váltani az Aquastarba a délutáni órákban: a diák-, egyetemista- és nyugdíjasjegyek 18.30-tól zárásig 15 lejbe kerül. A felnőttjegyeket hétfőtől csütörtökig 20 lejért lehet megváltani (ekkor 18.30 és 21 óra között tart nyitva az aquapark), péntektől vasárnapig pedig 25 lejbe kerül a délutáni jegy - ez a 18.30-22.00 időszakra érvényes.

Aquastar Aquapark - visszautasíthatatlan ajánlatok

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: