2016-01-06 12:46:04• hírek • (x)

Visszatértek az Aquastarba a promóciós ajánlatok

Most január 9-én tartják a gyermekek napját az élmény- és gyógyfürdőben.

Az ünnepi időszak lezárásával vissztértek az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdőbe a már megszokott, a közösség által nagyon kedvelt akciók.

Újra elérhető a Hétköznapi kényeztetés (belépő 15 lej/fő árral, kortól függetlenül, hétfőtől péntekig 10 és 14 óra között), a Szieszta (belépő 20 lej/fő, kortól függetlenül, hétfőtől péntekig 14 és 17 óra között, mely magába foglalja a szaunák használatát is) és a hétköznapi promóciós jegyek (17 óra után egy felnőttjegy ára 20 lej, a nyugdíjas-, diák-, egyetemista és gyerekjegy ára 15 lej/fő) is.

Az Aquastarban általában minden hónap első szombatja a gyermekek napja - ekkor a felnőtt, fizető kísérővel érkező 14 év alatti gyerekek ingyenesen vehetik igénybe az élményfürdő szolgáltatásait. Mivel januárban még az ünnepi időszakba esett a gyermekek napja, ezért most január 9-én lesz érvényes ez a fajta kedvezmény.

Szaunázás-rajongók figyelmébe

Az Aquastarral kapcsolatos hír, hogy a régió legnagyobb finn szaunájában rendszeressé tették a szauna-szeánszokat. Minden hétfőn, szerdán és pénteken az éjszakai fürdőzéseket idéző szeánszokat tartanak 18, 19 és 20 órai kezdettel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: