2015-11-17 09:54:16• hírek • Gold T Farm

Vigyázz a bőröd szépségére!

A bőr testünk legláthatóbb, legnagyobb érzékelő felülete. Védi szervezetünket és már ránézésre is nagyon sok üzenetet közvetít szervezetünk egészségi állapotáról és esetleges problémáiról.

De mit tehetünk bőrünk védelme, egészsége érdekében? Íme néhány olyan szabály, amelyet be kell tartanunk annak érdekében, hogy megőrizzük bőrünk egészségét, fiatalságát, szépségét.
- Étkezés
A bőrünk sokat elárul arról, hogyan étkezünk. Mi magunk is megfigyelhetjük, milyen ételek milyen hatással vannak rá, és ennek megfelelően tudjuk alakítani az étrendünket. Általánosságban elmondható, hogy az egészséges étkezés, a zöldségek és gyümölcsök fogyasztása a bőrünkre is jó hatással van. Bőrbarát ételnek számítanak a lenmag, olívaolaj, dió, citrom, paradicsom, sárgarépa vagy a brokkoli.
- Fényvédelem
A túlzott napsugárzás, szoláriumozás komoly károkat okozhat a bőrünk számára. Ezért rendkívül fontos, hogy csak odafigyeléssel, megfelelő mértékben tegyük ki bőrünket napsütésnek, és mindig a bőrtípusunk érzékenységi fokának megfelelően. Szintén fontos a fényvédő krémek használata, még a kevésbé napos időszakokban is.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: