2012-02-09 19:14:26• hírek • Póti Orsolya

Vidám farsang a Református Gimnáziumban

A Szatmárnémeti Református Gimnázium diákjai és tanárai már nagyon várták a farsangi mulatság napját, hiszen csütörtök délutántól  végre a felhőtlen szórakozás vette át a tanulás helyét. Ötletes jelmezekkel, játékokkal és hangulatos farsangi bállal búcsúzott a téltől az iskolaközösség.

Idén február 9-én rendezték meg a refisek  a hagyományos farsangi mulatságot, melynek keretében jelmezversenyre, izgalmas vetélkedőkre és farsangi bálra is sor került.  A farsangról szóló rövid ismertető után kezdetét is vette a mulatság: jelmezverseny és  vetélkedők szórakoztatták a gimnázium tanárait és diákjait.

A jelmezverseny igen izgalmasan zajlott, hiszen a  farsangolók ötletesebbnél ötletesebb  jelmezekbe bújtak. Elsőként az V-VIII. osztályosok mutatták be jelmezeiket, majd a IX-XII. osztályos diákok léptek színpadra. Voltak boszorkányok, rockererek, bohócok, varázslók, ördögök és megannyi érdekes jelmez.

A versenyből nem maradhattak ki a mesék népszerű figurái sem: elsőnként a törpék bújtak elő, majd a Shrek című mesefilmből Fióna is megjelent.  A tornateremben jobbnál jobb versenyek várták a diákokat, a farsangi bál pedig csak fokozta a jó hangulatot.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: