2015-07-05 11:51:31• hírek • Szatmár.ro

Vetélkedők, habparti és tűzijáték az Aquastar második születésnapján

Egymást érték a programok szombaton az aquaparkban: a gyerekeket és a felnőtteket is megmozgatták az Aquastar második születésnapi ünnepségén. Este aztán lemezlovasok léptek a színpadra, a bulizók a fejük búbjáig habosak lettek. Az évforduló megünneplését a tűzijáték tette felejthetetlenné.

Teltházzal és rengeteg programmal ünnepelte nyitásának második évfordulóját az Aquastar. A tágas parkolóban csak nehezen találtak helyet, akik csak 13-14 óra körül látogattak ki a pihenőövezetbe.

A születésnap alkalmából már 11 órától sokféle verseny várta a strandolókat: volt dobókockás-játék gyerekeknek, kötélhúzás, sakkverseny, gumiabroncs-ralli és tombolahúzás is. Később zumba-bemutatón mozgathatták meg magukat a strandolók, majd kezdődött a beach-party! Mások mellett Dj. Oli, Adam Steel és Dj. Dark keverte a zenéket hajnalig.

Az este során több alkalommal is habbal borították be a bulizókat, akik először kicsit idegenkedtek ettől, de percek múlva már a legtöbben fejest ugrottak a fehér masszába és nevetve szelfiztek a fiúk-lányok tetőtől talpig habosan.

Éjfélkor aztán a tűzijáték koronázta meg a jól sikerült születésnapi bulit, amit sokan a színpad előtt, mások a teraszok asztalainál ülve, a későbbi bulira bemelegítve követtek figyelemmel. A zene, a tánc aztán hajnalig tartott, ahogy az a jól sikerült születésnapokon lenni szokott.

Születésnapi buli az Aquastarban

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: