2016-05-02 13:24:07• hírek • Kocsis Zoltán

Verekedések Sárközújlaktól Nagykárolyig

Verekedésekkel tarkított ortodox húsvéti ünnep jutott többeknek Szatmár megyében, két férfit a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán kellett ellátni. Valamennyi esetben komoly „katalizátor-szerepet" játszott az elfogyasztott alkohol, számol be a rendőrség.

Még péntek délután Sárközújlakon tört ki az első balhé, amikor a 24 éves Ciprian P. és a 35 éves Mihai P. egy tompa tárggyal többször is megütötték a 15 éves F.V.-ét. A fiút kórházba kellett szállítani.

Vasárnap délután Barlafaluban egy régebbi nézeteltérés miatt ásóval esett neki Florian C-nek B. Elemér. A férfi hazáig kergette áldozatát, ahol az ásóval 2200 lejes kárt okozott az udvaron parkoló két személygépkocsiban: az egyiknek a szélvédőjét törte be, a másiknak pedig az összes ablakát. B. Elemér ellen testi sértés mellett rongálás miatt is eljárás indult.

Ákoson hárman, az 54 éves Ioan B., az 51 éves Florica B. és a 16 éves G.C. esett neki ököllel, lábbal Adrian C-nek. A 25 éves áldozatot előbb a helyi orvosi rendelőben látták el, majd a megyei kórházba szállították.

Vasárnap délután balhé tört ki Nagykárolyban, a Calea Armatei Romane utcában található kocsma teraszán is, a 30 éves, szopori V. István és a 38 éves nagykárolyi K. Tibor között. Utóbbinak eltörött a szemüvege és zúzódásokat szenvedett a kezén és lábán. A verekedés közben több szék és hamuzó eltörött, a keletkezett kár értéke 600 lej, számolt be a Szatmár Megyei Rendőrség.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: