2015-08-24 17:24:24• hírek • Szatmár.ro

Vasárnap is rengeteg közös emléket készítettünk

Vasárnap délután is ott voltunk a Kossuth-kertben, hogy közös emlékeket készítsünk a PMN-résztvevőkkel.

Szombaton már rengeteg közös emléket készítettünk a Kossuth-kertben a PMN résztvevőivel, a munkát pedig vasárnap délután folytattuk. A Szatmár.ro munkatársai és segítőik fáradhatatlanul rótták a park ösvényeit, sétányait és ajánlották fel a fotókészítés lehetőségét mindenkinek.

Ugyan vasárnap kicsit félénkebbek voltak az emberek, így is rengeteg közös emlék született a 10 éves Szatmár.ro-val. Az emlékek pedig ebben az esetben nyereményt is érhetnek. Mint azt már megírtunk, a szombaton és vasárnap készített fényképeket hamarosan feltöltjük a Facebook oldalunkra, majd a fotók főszereplői következnek! Jelöld be magad a fotókon és kezdd el gyűjteni a lájkokat!

A legtöbb lájkkal jutalmazott fotón szereplők viszik el a fődíjat, a 2 személyre szóló hosszú hétvégét szállással és strand-belépővel a nyírbátori Sárkány Fürdőbe. A következő három legtöbb lájkot szerzett fotó pedig egy-egy családi belépőjegyet ér szintén a Sárkány fürdőbe!

Figyeld a Szatmár.ro-t a következő napokban, jelezni fogjuk, hogy mikor kerültek fel a Facebook oldalunkra a képek és hogy meddig lehet maajd a lájkokat gyűjteni!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: