2015-03-25 10:45:18• hírek • Szatmár.ro

Változott a német nyelvtanfolyam kezdési időpontja

Az elmúlt héten meghirdetett középhaladó szintű nyelvtanfolyam kezdésének időpontját a szervezők egy héttel késleltetik, tehát március 24-e helyett 31-én indul majd, és már csak 10 jelentkező számára van biztos hely!

Azon olvasók számára, akik még csak most fedezték fel a MIK ezen kezdeményezését lejjebb részletes leírást találnak a közép haladó szintű nyelkurzusról.
 A jelentkezés módja, és időpontja továbbra sem változott. A cikk alján megtalálhatják az elérhetőséget!

A középhaladó szintű nyelvkurzus tehát március 31-én (azaz kedden) indul majd, ezt a szervezők leginkább diákoknak, vagy olyan személyeknek ajánlják, akik szeretnék egy magasabb szinten elsajátítani a német nyelvet. Ez a nyelvtanfolyam felkészíthet minden tanulni vágyót arra, hogy akár egy életreszóló német nyelvvizsgát is letehessen.

A közép haladó szintű nyelvtanfolyam 11 hetet, valamint 44 órát foglal magába. A tanfolyam díja: 160 lej. A kurzusokat egy Jékel Zsuzsa némettanárnő tartja, minden kedden és csütörtökön 17 és 19 óra között, a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban.

Továbbra is lehet jelentkezni, valamint érdeklődni az RMDSZ székházban (Rákóczi/Mihai Viteazul utca 10 szám) lehet, Csenteri Melindánál vagy Muresán Istvánnál hétköznaponként 9 és 16 óra között, valamint a MIK hivatalos telefonszámán, a 0757-769-709-es számon az egész hét folyamán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: